View Single Post
Παλιό 11-09-2010, 11:29
Bedouin Ο/Η Bedouin βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΓΛΥΦΑΔΑ
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΠΑΝΟΣ ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Φανταζομαι οτι μπορειτε ευκολα να επικοινωνησετε μαζι του και να διευθετησετε οτι εκκρεμοτητες εχετε.
Παλαιοτερα, οταν επεφτε κανενα σχολιο που δεν του αρεσε στο φορουμ ηταν πολυ "σφαιρα" στο να το αντικρουσει.
Το παρον θεμα τρεχει ηδη παρα πολλους μηνες.
Μην μας πει κανεις πως δεν το εχει δει η πως δεν ξερει ποιες εκκρεμοτητες εχει και με ποιους.

Απόσπασμα:
Ειναι καλο να μην κραζουμε γενικα και αοριστα και να σεβομαστε τους ανθρωπους που ειναι ιδεολογοι και τραβαν μπροστα εστω και σε αγνωστη η λαθος κατευθυνση.
Οι "ιδεολογοι" του χωρου τον προστατευουν (τον χωρο), οχι το αντιθετο.
Αυτος οφειλε να σεβαστει τα μελη και τους παραγοντες του φορουμ που τον υποστηριξαν, και να δωσει και το παραδειγμα.
Στο σεμηναριο για το Long Distance Touring στο Λουτρακι περυσι τον Μαρτιο μας ειχε πρηξει με το ποσο σωστος ηταν κλπ., περα απ'το οτι ηταν ασχετος στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (για να ακριβωλογω) ειδος, που κατα συνεπεια τον κανει και επικινδυνο.

Μιλωντας (παλι) για "σεβασμο", μας τα ελεγε η primadonna λες και μιλουσε με στραβαδια τριτης κατηγοριας.
Ακομα, για να μην πω "ειδικα", οι νεοι παικτες στο ειδος ειναι αυτοι που θελουν σεβασμο, βοηθεια, ενθαρρυνση και να μην τους "ψαρωνεις" (με ασχετα παπαριλικια).

Αν ειναι ετσι οι "ιδεολογοι" τοτε ...

Στο χωριο μου τους λενε Bullshit Artists.

Αποψη ΜΟΥ τοτε (και ευθηνη)... αποψη ΜΟΥ και σημερα.

Last edited by Bedouin; 11-09-2010 at 11:33.