View Single Post
Παλιό 11-09-2010, 11:55
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
Προεπιλογή Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kazanova Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ. Πήρα τηλέφωνο για ραντεβού Πέμπτη κοντά στο μεσημέρι με μαύρη καρδιά γιατί λέω "...δεν παίζει να μου πουν πρίν την Δευτέρα, οπότε... μέσα το Σ/Κ!!" αλλά Παρασκευή 11 με 11.30 το πρωί η μηχανή ήταν με σφραγισμένο το βιβλίο...Εσείς που ξέρετε καλύτερα από εμένα για τα ραντεβού μετά από μία εβδομάδα σε άλλα εξουσιοδοτημένα μάλλον καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ.

Ευχαριστώ πολύ,

Νικόλας

1ον: Για τα κάποια άλλα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που λες το ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού τουλάχιστον 2 βδομάδες πριν αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει!!! (π.χ. οτι όλος ο κόσμος εκέι πηγαίνει)
2ον: Αυτά τα άλλα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που εννοείς είναι μάλλον απίθανο να κάνουν ποτέ κάποια ειδική προσφορά προς οποιοδήποτε forum γιατί πολύ απλά έχουν τόση δουλειά που δεν τους ενδιαφερει επιπλέον!!!

Τώρα γιατί κάποια συνεργεία (συγκεκριμένα μάλλον μιλάμε για ένα) έχουν δουλειά που δεν προλαβαίνουν και κάποια άλλα κάνουν προσφορές γιατι προφανώς δεν εχουν πολλή δουλεια (σιγα μην τους πήρε ο πόνος για το οποιοδήποτε forum) o νοών νοείτω!!!!

Δεν λέω οτι το συγκεκριμένο συνεργείο έχει το τέλειο προσωπικό και χωρίς ποτέ να κάνουν λάθη!!! Απλά η γενική εικόνα και εξυπηρέτηση που έχω τα τελευταία 6 χρόνια είναι ή καλυτερη δυνατή και μου δίνει επίσης την αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης προς την μηχανή μου!!

Δεν θέλω να κατηγορηθώ σαν προμοτορας, απλά καταθέτω προσωπική γνώμη και χωρίς διάθεση να μειώσω την μεγάλης αξίας προσφορά προς το αγαπητό forum μας γιατί και οι εποχές είναι δύσκολες και πάσα προσφορά δεκτή!
Reply With Quote