View Single Post
Παλιό 11-09-2010, 12:45
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Προεπιλογή Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
1ον: Για τα κάποια άλλα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που λες το ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού τουλάχιστον 2 βδομάδες πριν αυτό κάτι πρέπει να σημαίνει!!! (π.χ. οτι όλος ο κόσμος εκέι πηγαίνει)
2ον: Αυτά τα άλλα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που εννοείς είναι μάλλον απίθανο να κάνουν ποτέ κάποια ειδική προσφορά προς οποιοδήποτε forum γιατί πολύ απλά έχουν τόση δουλειά που δεν τους ενδιαφερει επιπλέον!!!

Τώρα γιατί κάποια συνεργεία (συγκεκριμένα μάλλον μιλάμε για ένα) έχουν δουλειά που δεν προλαβαίνουν και κάποια άλλα κάνουν προσφορές γιατι προφανώς δεν εχουν πολλή δουλεια (σιγα μην τους πήρε ο πόνος για το οποιοδήποτε forum) o νοών νοείτω!!!!

Δεν λέω οτι το συγκεκριμένο συνεργείο έχει το τέλειο προσωπικό και χωρίς ποτέ να κάνουν λάθη!!! Απλά η γενική εικόνα και εξυπηρέτηση που έχω τα τελευταία 6 χρόνια είναι ή καλυτερη δυνατή και μου δίνει επίσης την αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης προς την μηχανή μου!!

Δεν θέλω να κατηγορηθώ σαν προμοτορας, απλά καταθέτω προσωπική γνώμη και χωρίς διάθεση να μειώσω την μεγάλης αξίας προσφορά προς το αγαπητό forum μας γιατί και οι εποχές είναι δύσκολες και πάσα προσφορά δεκτή!
Καμμία "ειδική προσφορά", ή έκπτωση, ή παροχή, ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να την ονομάσει,
δεν είναι πραγματική προσφορά εάν δεν συνοδεύεται απαραιτήτως από δύο πράγματα:

1. Την πραγματική και όχι εικονική οικονομική ελάφρυνση - έκπτωση, και
2. Την καλή ποιότητα εργασίας και εξυπηρέτησης.

Με μια απλή ανάγνωση των 140 περίπου posts του συγκεκριμένου νήματος,
διαπιστώνει κανείς την περί του 100% ικανοποίηση των μελών μας
που εμπιστεύθηκαν την συγκεκριμένη εταιρεία και τον συγκεκριμένο μηχανικό.

Σε καμμιά περίπτωση, δεν απαξιώνουμε τους άλλους αντιπροσώπους και τα συνεργεία τους.
Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι φίλοι και γνωστοί.
Η δουλειά τους είναι επίσης γνωστή και καταγεγραμμένη στον χώρο.
Όπως επίσης, καμμία γνώμη ή εμπειρία άλλου προσώπου,
δεν έχει την αξία της προσωπικής!

Η προτίμηση του συνεργείου,
είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.
Τώρα αν συνοδεύεται και από κάποια έκπτωση,
ακόμα καλύτερα!

.
Reply With Quote