View Single Post
Παλιό 12-09-2010, 14:16
cyrus Ο/Η cyrus βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ATH
Μoto: 1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΠΑΝΟΣ ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Eχεις απολυτο δικιο για το σεβασμο προς το φορουμ και τη φιλοξενια που προσφερε και η οποια απο οτι λετε δεν εκτιμηθηκε στο τελος.
Δεν υποχρεωθηκε κανεις ομως να αγορασει μαθηματα για χωμα με 1200 κυβικα η σεμιναρια για μακρινα ταξιδια κι αν ο δασκαλος ηταν φουσκα να μη το ξανακανει..
Εμενα μου ακουγεται πολυ αστειο να παω να μου μαθει χωμα με το 1200 καποιος η να μου μαθει πως θα κανω μακρινο ταξιδι,το γραφω και γελαω.
Μηπως ο τυπος βρηκε εδαφος και τα εκανε ολα αυτα?
Μηπως ολο αυτο το αλουμινενιο τριβαλιτσο καραβανι που γυρναει μες την Αθηνα ανοιξε την ορεξη για δουλειες και αχρηστες επι πληρωμη συμβουλες?
Δεν δικαιολογω κανεναν ουτε αυτον που επιχειρει να τα παρει απο τους υποτιθεμενους μαθητες ουτε αυτον που παει να αγορασει τετοιο ανυπαρκτο προιον.

Το προιόν του Σπανού όχι ανύπαρκτο ήταν αλλά και πολύ ουσιώδες και χρήσιμο. Έκανα μάθημα μαζί του και έμαθα πάρα-πάρα πολλά πράγματα που μετά από χρόνια μηχανόβιος νόμιζα οτι ήξερα.Για τις οικονομικές η οχι συναλλαγές του με άλλους δεν γνωρίζω πράμα που λένε και οι Κρητικοί.Εγώ οτι πλήρωσα, το πήρα και με το παραπάνω.Και από εδώ θέλω να πω:Σε ευχαριστώ Νίκο Σπανέ (Τον Ν.Σπανό δεν τον ήξερα πριν και ούτε τον έχω ξαναδεί μετά το 8άωρο μάθημα).