View Single Post
Παλιό 14-09-2010, 16:53
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

Αν απευθυνεσαι σε εμενα......:

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
1.+k1200s στον Λεοντοκαρδο
Υποκειμενικη αποψη!!!!! Δεν την συμμεριζομαι!!!!!

Απόσπασμα:
2.το σχετικο βιντεακι να ξερεις παιχταδορ οτι επειδη το γνωριζουμε καποιοι δεν εγινε λογο αξονα, εκτος εαν αλλαξαν τα πραγματα
ανεφερα ολους τους πιθανους λογους που αυτο συνεβηκε μεταξυ αυτων και τον αξονα! εξάλλου το εξηγησα και τεχνικα και με παραδειγμα μια GS που κερδισε το Παρισι-Ντακαρ το μακρινο 1985 αναφεροντας μια τεχνικη λεπτομερεια που χωρις αυτην θα ειχε μεινει στο γιβραλταρ αντι να κερδισει τον αγωνα!!!

Απόσπασμα:
3,αφου ονομαζεις μπαζα τα ''κακοφορτωμενα'' adve τα οποια πανε με μπολικα χλμ στο χωμα οταν ειναι 280,00 μπορεις να μου πεις κατι που αντεχει να το κανει αυτο?
Κανενα απο τα μαστοδοντα, ειτε λεγονται BMW GS ADVE ειτε Varadero ειτε KTM ειτε κι εγω δεν ξερω τι δεν μπορει να κανει αυτο που εκαναν τα παιδια που για καλη τους τυχη μονον ενας ειχε ατυχημα!! για να κανεις κατι τετοιο η μοτοσυκλετα ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ θελει πολλα μπικικινια για να το καταφερει!!!

Απόσπασμα:
4,Αληθεια δεν εχω δει κανενα ''βαρυαντερο'' να κανει κατι παρομοιο
Δες φωτο κι εδω http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...36/index2.html στο μηνυμα 17!!! το σχετικο βιντεο στο ''youtube''!!!

Απόσπασμα:
5, εχω και εγω εναν αξονα με 170 αλογατα και ειναι μια χαρα.Θες να τον δεις φωτο?
ειναι θεμα συντηρησης
κι εγω 330 ιππους σε ενα WRX!!! Θες να το δεις????
Αν το παω ομως στην ειδικη του Αγ.Πετρου θα αποδιμησει το ιδιο στον Αγ.Πετρο........οτι συντηρηση και να του εχω κανει!!!!!
Attached Images
File Type: jpg ΑΜΜΟΣ 1.JPG (62.2 KB, 34 views)
Reply With Quote