View Single Post
Παλιό 14-09-2010, 20:47
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: Τέλη Κυκλοφορίας? ....ποιός Θανάσης...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
o.k πάσο.
τα ρέστα μου
Καλησπέρα Κώστα..
Και βέβαια δεν εννοούσα εσένα , διότι εσύ τουλάχιστον έχεις κάθε δικαίωμα και καλά έπραξες.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα μέτρα που έχουν επιβάλει οι ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ που μας κυβερνούν έχουν κάνει τον κόσμο να φεύγει εκτός συνόρων και καταλαβαίνεις πια τι γίνεται.
Και μιλώ για τον εαυτό μου. Το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος μου φεύγει έξω από τα σύνορα. Και θα σου δώσω λίγα παραδείγματα. Γιατί να ψωνίζω τρόφιμα τσιγάρα ακόμη και καύσιμα εκτός συνόρων. Αγόρασα πλαστική δεξαμενή 200Lκαι πηγαίνοντας για τα ψώνια μου γεμίζω και αυτή. Από αυτό λοιπόν χάνουμε όλοι μας. Και φόρους δεν πληρώνουμε και τα χρήματα μας τα δίνουμε σε γειτονικές οικονομίες. Τι θα γίνουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Και γιατί Ελληνικό εμπόρευμα να έχει τιμές κάτω του μισού εκτός συνόρων. Δες σε Ελληνικά μαγαζιά έξω από τη χώρα και θα το καταλάβεις, Ούζο pilavasέχει 23,50 στη γείτονα 8.30. Και που βάζεις τα κρέατα και τα τυριά. Και η Δωδώνη το καμάρι της Ηπείρου κινδυνεύει να χρεοκοπήσει. Και ας μη συνεχίσουμε και κουράζουμε και τους φίλους.
Reply With Quote