View Single Post
Παλιό 15-09-2010, 15:44
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ας το επεκτεινουμε λιγακι....
εχεις δει εσυ καποιο gs,απο τις δικες μας συγκεντρωσεις και εκδρομες να χαλαει καποιος αξονας,μοτερ,ή να το κουβαλαμε με οδικη βοηθεια;;;
και μην ξεχνας οτι μιλατε και σε ανθρωπους που τα βαζουν μεσα σε λασπες,χωματα,χιονια...
μου φαινεται οτι σας εχει παρασυρει ο georgep και εχετε πεσει σε μεγαλη παγιδα..
Διαβασε απο την αρχη το νημα, και προσεξε ποιος (ποιοι) γυριζουν τη συζητηση απο οτιδηποτε σε BMW vs Varadero.

Εγω απαντησα στον φιλο παραπανω για το οτι αυτο που γραφει ειναι ανυποστατο και οχι οτι υπερτερει το Βαραντερο σε αξιοπιστια απο το GS!

Γενικα, οτι απαντηση δινω, προερχεται απο καποια προκληση. Δεν βγηκα (ουτε κανεις απο τους Varaderaκηδες του φορουμ) να γραψω ειρωνικα (βαρκαντερο) ουτε προσβλητικα (χρεπια) και σιγουρα οχι ψεματα (Σας πληροφορω οτι αν παει για χ ωρες με 200 θα πεταξει καπακια) για τα μηχανακια σας!

Σιγουρα υπεραμυνωμαι της επιλογης μου να αγορασω Varadero, η οποια προεκυψε κατοπιν σκεψης και ερευνας αγορας. Ευχαριστως να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον που εχει τη διαθεση να μου αντικρουσει τα επιχειρηματα. Οχι με αυτον ομως που με θεωρει παιδι κατωτερου θεου επειδη δεν αγορασα GS!
Reply With Quote