15-09-2010, 18:22
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS
|
|
Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Μανο
εκανες καιρο να γραψεις, τωρα που εγραψες παλι ανακριβειες εγραψες!!!!!
Ξεχνας την συμετοχη των Βαραντεριδιδων στις Πανευρωπαικες συγκεντρωσεις 4 χρονια τωρα......ΣΥΝΕΧΩΣ καθε χρονο!!!!!! Αυτες τις συγκεντρωσεις τις οργανωνουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αυτοι Varadero International :: Index ναι υπαρχει διεθνες φορουμ για Βαραντερο!!!!!! Αυτες οι Πανευρωπαικες ξερεις γινονται στην Ουγγαρια του Ναυπλιου, στην Σλοβακια της Αττικης, στην Νορβηγια της Πελοπονησου και αλλου!!! Μεχρι τωρα εχουν διοργανωθει 15 VIMs (Varadero International Meetings) και η καθε μια εχει και δικο της εμβλημα, δες φοτο!!! Η συμετοχη η ελληνικη ειναι καμια 60αρια μοτοσυκλετες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!
Την λιστα με τις ''παθησεις'' του Βαραντερο την εχω ποσταρει εγω σε αλλο νημα.......ψαξε να τις βρεις ¨η ζητα βοηθεια απο τους αντμιν!!!!
Προτιμω να ψεκαζω αλυσιδες στην μεση του χωριου παρα να αλλαζω τσιμουχες διαφορικου στην μεση του πουθενα!!!
Υπαρχουν μερη που ανεχονται τις ανακριβειες και τα ψεμματα Μανο, εδω και ειδικα ΕΓΩ........ ΟΧΙ!!!!!!!!!
Παντα θα με εχεις αντιπαλο σου να μιλω με αποδειξεις οπως το παραπανω λινκ που πιστοποιει αυτα που λεω εδω σε αυτο το ποστ!!
Κανε το ιδιο...βαζε αποδειξεις γιαυτα που λες γιατι σε λιγο δεν θα γινεσαι πιστευτος απο κανεναν!
|
Σιγά Γιώργο σιγά τον έφαγες τον άνθρωπο επειδή σου είπε για το λαδάκι που έβαλες στην αλυσίδα της μηχανής σου, νομίζω ότι υποτιμάς την νοημοσύνη κάποιων ........
|