View Single Post
Παλιό 16-09-2010, 09:56
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από lostre7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ηρθε η ωρα να πω και γω το μακρυ μου και το κοντο μου, θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους, συμφορουμιτες,βαραντερακιδες, ΑΝ λεω ΑΝ υπαρχει κανενα βαραντερο με τρακτερωτο λαστιχο που να μπορει να σταθει ανταξια διπλα σε μια gs σε χωμα φυσικα....????γιατι αυτα που ειδαμε εχουν να κανουν με χωμα.... οσον αφορα την αξιοπιστια παντου τα ιδια βρισκεις αν εισαι καννιβαλος θα το σπασεις. Εγω παντως εχω σπασει μοτερ σε γιαπωνεζικο στον 3ο χρονο αλλα ακομα λατρευω αυτην την μοτοσυκλετα για τις ομορφες στιγμες που μου χαρισε!!!!
Μια και ρωτας, ριξε μια ματια στο παρακατω νημα του international Varadero Forum Varadero International :: View topic - Post a Pic of your Varadero και θα δεις διαφορους χωματερους βαραντερακηδες...

Δεν ξερω παντως αν διαβαζοντας απο την αρχη το νημα αυτο, βγαζεις καπου του συμπερασμα οτι γινεται συγκριση του Βαραντερο με το GS!
Σε προκαλω να ξαναδιαβασεις το νημα και να παραθεσεις κομματια κειμενου (γραμμενα απο κατοχους Βαραντερο, γιατι οι εχοντες GS "μυγιαζονται" και συγκρινουν με καθε ευκαιρια) που να συγκρινουν τις 2 μοτοσυκλετες!
Reply With Quote