View Single Post
Παλιό 16-09-2010, 10:45
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
να το πάρουμε αλλιώς το πράγμα..

αλήθεια γιατί ποτέ μα ποτέ δεν κάνετε σύγκριση με τα v-strom?
ούτε στο βαραντέρο κλάμπ δεν εντόπισα κάτι,παρα μόνο τα σεντόνια του γιώργου.αντιθέτως και εκεί είδα ολόκληρες σελίδες αφιερωμένες στην σύγκριση με το gs.
μήπως τελικά μιλάμε για διακαή πόθο?

θεωρείται μια εντελώς διαφορετική μηχανή (το gs) μέτρο προς σύγκριση με το βαραντέρο και όχι αυτήν που πραγματικά πρέπει.το v-strom
για πες μου gemat γιατί έχω την εντύπωση πως είσαι αμερόληπτος και ο βλέπεις σωστά.απορία το έχω
Το V-Strom ειναι μια μοτοσυκλετα που πλησιαζει περισσοτερο το TDM παρα το βαραντερο. Επιπλεον ειναι αρκετα τιμια οσο αφορα το κοστος σε συγκριση με το προιον. Τελος δεν εχει δωσει δικαιωμα σε αστοχιες και βλαβες τοσες που να τραβηξει τα βλεματα. Αν ηθελα να εχω μια μοτοσυκλετα 650 κυβικα, σιγουρα το V-strom θα ηταν μεσα στις υποψηφιες επιλογες μου.

Το GS δε, προκαλει με την τιμη του και τη ποικιλια των βλαβων που διαβαζουμε σε διαφορες ιστοσελιδες να το σχολιασουμε!

Πιστευεις οτι αν ειχε 20000 ευρω αλλα ηταν πραγματικα αξιοπιστο, θα το σχολιαζαμε με τοση εμπαθεια? Το ιδιο και αν ειχε μεν προβληματα αξιοπιστιας αλλα ηταν σχετικα οικονομικο....
Reply With Quote