View Single Post
Παλιό 16-09-2010, 12:03
morfeas Ο/Η morfeas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο-Ηλιούπολη
Μoto: R1200 GS ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Το V-Strom ειναι μια μοτοσυκλετα που πλησιαζει περισσοτερο το TDM παρα το βαραντερο. Επιπλεον ειναι αρκετα τιμια οσο αφορα το κοστος σε συγκριση με το προιον. Τελος δεν εχει δωσει δικαιωμα σε αστοχιες και βλαβες τοσες που να τραβηξει τα βλεματα. Αν ηθελα να εχω μια μοτοσυκλετα 650 κυβικα, σιγουρα το V-strom θα ηταν μεσα στις υποψηφιες επιλογες μου.

Το GS δε, προκαλει με την τιμη του και τη ποικιλια των βλαβων που διαβαζουμε σε διαφορες ιστοσελιδες να το σχολιασουμε!

Πιστευεις οτι αν ειχε 20000 ευρω αλλα ηταν πραγματικα αξιοπιστο, θα το σχολιαζαμε με τοση εμπαθεια? Το ιδιο και αν ειχε μεν προβληματα αξιοπιστιας αλλα ηταν σχετικα οικονομικο....

για το vstrom μπορώ να σου πω πολλά πράγματα σαν κάτοχος του 1000 για 7 χρόνια σαν ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της λέσχης 5 χρόνια , σαν admin του φόρουμ κλπ κλπ.....καταρχήν το vstrom δεν έχει σχέση με το tdm ...πάει αυτό, δεύτερον έχει βγάλει προβληματάκια από σοβαρά έως μικροπροβλήματα, έχει πουλήσει τρελά , είναι κατα την ταπεινη μου άποψη η καλύτερη μοτοσικλέτα της κατηγορίας και δεν έχει ανταγωνιστή και φυσικά είναι πλέον ξεπερασμένο τεχνολογικά όπως και το varadero και έυχομαι να τα εξελίξουν και τα δύο !

συνέχιζω να λέω πως είναι ενοχλητικό το νήμα και πως έχει εξελιχθεί σε μια κόντρα ανεύ λόγου....τέλος θεωρώ πως το gs είναι ο βασιλειάς της κατηγορίας με 2ο το ΚΤΜ 990 και 3ο το ΤΕΝΕΡΕ ....απο εκεί και πέρα ας εξελίξουν οι εταιρείες τα μαστόδοντά τους και βλέπουμε....

ειρήνη τέκντα μου!
Reply With Quote