16-09-2010, 21:42
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Η Δραγώνα άνοιξε την "πόρτα" για τουρκικό πανεπιστήμιο στη Θράκη!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos
Δεν ειναι αναγκη να παω εκει για να μου πουν τι ειναι,δουλευω μαζι τους και ηδη ξερω.
Σε εχω προσκαλεσει και σε αλλο φορουμ να ερθεις μαζι μου στην Ελευσινα στα καφενεια τους να σου πουν αυτοι τι ειναι,αλλα σωπασες.
Μαλιστα σου ειπα να βαλεις στοιχημα και το Βαραντερο σου..... 
|
Γιατι εγω Μανο που πινω καφε οταν εχω βαπορι στην δεξαμενη στην ελευσινα? Στο Χαιδαρι???? 30 χρονια πινω τον καφε μου στα ιδια καφενεια και τελευταια μαζι με αυτους που εσενα δεν σου αρεσουν!! και μαλιστα τον ευχαριστιεμαι διπλα...διοτι μαθαινω πραγματα...ακομα!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από manosamos
Εξαπατηθηκαν?Μονο αυτοι?
Εδω ο Γιωργακης μας ελεγε λεφτα υπαρχουνε και τωρα μας ψυριζει τις τσεπες κανονικα.  
|
Τα εχουμε ξαναπει Μανο αυτα κι εχω εξηγησει λεπτομερως κι εγω και άλλοι γιατι και που υπαρχουν λεφτα!!!!!
Ανετρεξε στο νημα ''λεφτα υπαρχουν'' και θα το δεις!!! Μην τα ξαναλεω!!!!!
Οποιος επαιρνε ''εορτοδανεια'', ''διακοποδανεια'', ειχε 5 καρτες κ.λ.π. ειχε κι εχει λεφτα!!!!!!! Η πρωτη χωρα στην ευρωπη (πιο ψηλα και απο την Γερμανια) σε BMW, CAYENNE κ.λ.π. ειναι η Ελλαδα.......αλλα ας μην το αναλυσουμε εδω σε αυτο το νημα αυτο!!!
Ακους εκει 26,000,000 σε λογαριασμο μανατζερ ποδοσφαιρου και 4,000,000 σε εφοριακο......!!!!
|