19-09-2010, 20:55
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Εύγε !!! όλα αυτά τα γνωρίζω(και πολύ περισσότερα) και γι΄αυτό ανταποκρίνονται σε αυτά που σου γραφώ και όχι σε αυτά που έγραψες εσύ! Που ειδές θέμα ομοιοτυπίας ? ............................... (
|
Θεοδωρα
οτι γραφω το αποδικνυω! Αυτα που εγραψα περι θερμοδυναμικης κ.λ.π. ειναι σωστα και μνημονευονται στα λινκς που παρεθεσα!!!!!
Οσοι συμφουρμιτες μας διαβαζουν καταλαβαινουν το ''πως'', τα ''διοτι'', τα ''αφου'' κ.λ.π.!!
Τους αφηνω λοιπόν να βγάλουν τα συμπερασματα τους, ολοι μαζι ¨η ο καθενας τους ξεχωριστα, γι αυτα που γραφω εγω και για αυτα που γραφεις εσυ! Ας διαβασουν οι αναγνωστες μας ΤΙ γραφω εγω και ΠΩΣ το τεκμηριωνω και ας κανουν το ιδιο και για σέ!!! Μετα ας κρινουν μονοι τους τα κινητρα του καθενος μας και το ποιος εχει δικιο και γιατι!!!!!!!
Δεν μπορω να ψαχνω συνεχεια το νετ για στοιχεια μηχανολογιας/μηχανικης κ.α. - που να σκαναρω βιβλια τωρα - και παρολα αυτα να αμφισβητουμαι συνεχως!!! Ο κοπος ειναι τεραστιος..........και.... βαρεθηκα φιλε μου το κυνηγι μαγισσων!!!!
Σημ 1. Δεν ειδα θεμα ομοιοτυπιας ΠΟΥΘΕΝΑ!! Ειπα και εγραψα ΑΝ............
Σημ 2. ξαναδιαβασε τα γραφομενα μου διοτι
Σημ 3.κανεις φιλοτιμες προσπαθειες οικιοποιεισης δικων μου γραπτων λεγοντας τα με άλλα λογια περιστρεφομενος στην δικια μου κεντρικη ιδεα. Δεν ειναι χαζοι οι αναγνωστες μας ουτε κι εγω βλαξ!!!!!!
|