View Single Post
Παλιό 19-09-2010, 23:32
manosamos Ο/Η manosamos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: ΠΕΡΑΜΑ-ΑΕΚΑΡΑ
Μoto: Varadero 1000 CBR 600F4 Honda C70 6V
Προεπιλογή Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μανο,
δεν θα κατσω να αποδειξω οτι ''δεν γυρναω'' τιποτε!!!! Δεν θα κατσω να αποδειξω οτι ΔΕΝ μιλησες για αεροψυκτους αλλα για μποξερ γενικα παραθετωντας μοντελα με μποξερ μεν αλλα υδροψυκτα δε!!!! Το ποστ σου ειναι εκει για οους ενδιαφερονται!!!

Διαβασε τι γραφεις και τι γραφω!! Μετα βγαλε τα συμπερασματα σου! Καταλαβαινω παρ΄όλα αυτα οτι τα σχοινια στην γωνια του ρινγκ ειναι......στενά!!!!!!!!

Την νεκροκασα δεν την εβαλα εγω αλλα οι πιθανολογιες ολων αυτων (βλεπε λινκς) οι οποιοι ΜΙΛΑΝΕ με την BMW!!!
Την ταφοπλακα θα βαλουν οι Ευρο 4....... αν δεν γινει υδροψυκτος πραγμα που δεν φαινεται να γινεται!!!!

Οσο για το βικιπηντια Μανο μου τι θελεις να κανω? να αρχιζω να σκαναρω βιβλια για να σε πεισω? Πάνε τα βιβλια Μανο μου, ανηκουν στο χρονοντουλαπο της ιστοριας, τωρα τα βιβλια πασης φυσεως τα λενε..... Ιντερνετ!! Απο εκει διαβαζουν και οι μαθητες ολων των βαθμιδων, απο Δημοτικο μεχρι Πανεπιστημιακοι!! απο εκει αντλουν πληροφοριες και οι φτασμενοι επιστημονες ολων των ειδικοτητων!!!
εξάλλου τα λεει τοσο ωραια και κατανοητα απο ολους το βικιπεντια που γιατι να σκαναρω? Θα παρω κανα βραβειο???
Εχεις ενα αγχος ρε Γιωργο να βγαινεις ατσαλακωτος....
Στα σχοινια δεν με στριμωχνεις ευκολα-ειχα τον Κωσταρελο δασκαλο για κατι φεγγαρια.
Ψαχνεις εδω,ψαχνεις εκει ποστ-παραθεση κτλ...εχεις αγχος.
Εχω γραψει πολλες φορες πραγμαστα που εχουν και λαθη μεσα,αλλα το κανω γιατι μου αρεσει.
Καλυτερα λαθος παρα το κυνηγι του Βικιπιντια.
Εχω και 26 χρονια που εχω σηκωθει απο το θρανιο,τυχων λαθη μου συγχωρουνται πιστευω.
Να σου πω και κατι για το τελος?
Λιγοι ενδιαφερονται για αυτα που γραφουμε και ισως λιγοτεροι τα καταλαβαινουνε,οποτε παρτο λιγο πιο χαλαρα..
Reply With Quote