View Single Post
Παλιό 21-09-2010, 01:45
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ

[QUOTE=CPretenteriS;215247]Επέστρεψα λοιπόν κι εγώ πριν από λίγο από ένα μαγικό τριήμερο με μια απίστευτη παρέα!!!

1/ Αν δεν ήμουν εγώ πιστεύω πως ή εκδρομή θα είχε αποτύχει...
Γιατί έχεις την εντύπωση πώς είχε επιτυχία.

2/ Πιστεύω ότι έστριβα καλύτερα απ' όλους... Πιστεύεις???..Για ρώτα όμως εμείς τι πιστεύουμε?????

3/ Ο Αρκάς πρέπει επιτέλους να σταματήσει την τράκα και να πάρει κανα πακέτο τσιγάρα.... τόσα περίπτερα έχει... Έχουν απεργία οι Μεταφορείς...

4/ Ο Αερικός πρέπει να μου κάνει το τραπέζι διότι του ξεκάπνισα τη μηχανή και πάει σαφώς καλύτερα... Αύριο πάει Συνεργείο γιατί είναι ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ. (και δεν φταίει η βενζίνη).

5/ O syan έχει δουλειές από αύριο... μην τον ενοχλείτε... Είναι moderator.(Εδώ κάνουμε ότι ταίζαμε στη λίμνη της Καστοριάς)...

6/ Του Vpentza η μηχανή θα μείνει μπουκωμένη γιατί δε φρόντισε εγκαίρως να μου αναθέσει το ξεκάπνισμά της... Γλύτωσε ο Άνθρωπος.. Ευτυχώς
7/ Ο siraxanz... τρομερός οδηγός... Με πλησιάζει... αλλά θέλει λίγο δουλίτσα ακόμη... στο ξύσιμο του μαρσπιέ... Και στις Γλύστρες...

8/ Ο BMWGoggagis... απίστευτος!!!!! Θα συναντηθούμε σύντομα.... για τσίπουρο.... λίγο πιο χαμηλά.... κάτι ψήνω..... Μόνο.... στα επόμενα στροφιλίκια.... λίγο πιο γρήγορα.... γιατί ήσουν λιγουλάκι αργός... Ευτυχώς που τον Έβλεπες.

9/ Ο Xenos πρέπει να πάει να δει τον αιματοκρίτη του... γιατί ήταν χλωμός... και του λέγα... φάε παιδί μου να φτιάξει το χρώμα σου... αυτός τίποτα... Αδύνατο τον βρήκαμε..

10/ Θα κατέβω σίγουρα στις εκλογές... Είσαι απο τώρα Νικητής.

Και όλα αυτά βέβαια....χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω... Όπως καταλάβατε... πλάκα κάνω.... για άλλη μια φορά να πω πως πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Όλα τα παιδιά ήταν cool!!!

Αυτάααααααααααααααααααααα..................

Αααααααα............... ξέχασα..... μια ΜΟΡΦΗΗΗΗ..... της εκδρομής, μορφή του φόρουμ, μορφή πανευρωπαϊκή, μορφή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.... τον πολυαγαπημένο μου Νάπο.......

Τι να γράψω για τουτον...... δεν τα χωράει το post... θα πρέπει να γράφω 3 μέρες... α.... ΝΑΙ το βρήκα!!! Θα πρέπει να επικοινωνήσει κατεπειγόντως με τη Honda Ιαπωνίας..... να κάνει φασόν τη φόρμα του με λογότυπα Honda.... και στη διαφημιστική καμπάνια.... το μοντέλο θα είναι ο ίδιος ο Νάπος.... κινέζος... Μιλάμε... θα κόψει πολύ χρήμα.... Εφιάλτης θα σου γίνω. Honda για πάντα...

Reply With Quote