View Single Post
Παλιό 01-04-2009, 14:19
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
προσεχω παντα φιλε!εχω κολλημα με το περιβαλλον!
αλλα οι παλιοι δεν εχουν αφησει τιποτα!
πιστεψε με! κι εγω εχω ζησει πολυ καιρο αγ κυπριανο και οι ιδιοι οι ντοπιοι κατεστρεφαν τον τοπο τους!εδω ειτε το πιστευεις ειτε οχι μερικοι που εμεναν μπροστα στα βραχια εβγαιναν στην αυλη και πεταγαν τα σκουπιδια τους στα βραχια η στη θαλασσα!
τωρα τα τελευταια χρονια ο κοσμος παει ν αλλαξει νοοτροπια!

Κοιτα φίλε δεν μπορώ να ξέρω αν ενας ανθρωπος πεταξε σκουπιδια καπου καποτε
και δεν μπορείς να κρίνεις απο εκει τον τόπο!!!!τωρα αν θες να σου πω τι κανουμε εμεις οι Μανιατες για την καθαριώτητα του νομου να σου πω ευχαρίστως...και για τον βιολογικο όπως και για πολλα εργα που γίνονται τώρα στην Μάνη!!!Οπως επίσης δεν ξέρω πόσο καιρό ήσουν εσύ στον Αγ.Κυπριανό και βγάζεις αρνητική εικόνα για τον τόπο!!!αυτο που ξέρω να σου πω εγω που σίγουρα ειναι οτι ειμαι στην Μάνη 1 η 2 φορες το μήνα εκει και σε συνεργασία με Δημάρχους και συντοπίτες προσπαθούμε να κανουμε οτι καλήτερο για τον τόπο μας για να ανέβει τουριστικά!!!Δεν ξέρω εισαι απο Μανη?????αν εισαι αυτα τα παραπάνω δεν έπρεπε να τα γράψεις γιατι καποιος που δεν ξέρει μπορει να βγάλει αρνιτικα συμπεράσματα.....και ειναι κρίμα γιατι μερικοι κανουμε πολυ δουλεια για τον τόπο μας
Reply With Quote