View Single Post
Παλιό 22-09-2010, 17:37
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ρε τί μας είπε ο Κος "Αντιπρόεδρος" ....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Κύριοι
Σας Παρακαλώ όταν αναφέρεστε σε Άτομα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να είστε προσεκτικοί.…
Προτάσεις που δεν είναι στα πλαίσια της δεοντολογίας όπως (ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ_ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ_ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ_ΚΛΕΦΤΕΣ_ΧΟΙΡΙΝΟ)_ θα κρίνονται και θα διαγράφονται. Είναι απαράδεκτο από Έλληνες Πολίτες να μιλούν με τόσο απαξιωτικά λόγια για τους Εθνοπατέρες. Η Χώρα περνά μια δύσκολη κατάσταση και οι Πολιτικοί μας προσπαθούν με όλες τους της δυνάμεις να ανταποκριθούν σε αυτή την Αποστολή.
Σας ευχαριστώ

Καλά τα λές Ναπο...αλλα εταιροχρονισμενα,,,,στην Ελλαδα εχουμε ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ να δουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ....μονο κάτι τσουτσέκια σφετεριστες οπορτουνιστες εμφανιζονται τα τελευταια ετη---και μιλαω για τρα τελευταια 30 Ετη,,,,και μην μου αρχισετε τα μα μου σου του....αν υπηρχαν σωστοι πολιτικοι---ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ---θα ειμασταν αλλου,,,,και οχι σε μια εποχη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κια πολλα αλλα......ειναι ολοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ......

αλλα πάνω απο όλα.........

<<ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ειμαι εγώ...........(ο νοων νοητω....)>>

υγ,,,

και η ΧΩΡΑ περνα μια δυσκολη κατασταση που μας οδηγησαν οι τρομπες οι πολιτικαντες τοοοοοοσα χρονια,,,,,,,,,

Last edited by vasorfa; 22-09-2010 at 17:39.
Reply With Quote