View Single Post
Παλιό 24-09-2010, 11:55
pkiriakos Ο/Η pkiriakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Honda varadero xlv 1000
Προεπιλογή Απάντηση: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paraky Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμείς και σήμερα τους φτιάχνουμε "λειψούς" κλεβοντας στα υλικά οδοποιϊας
Και στο τέλος πληρώνουμε αδρα τα ανταλακτικά που θα αντικαταστήσουμε στο αυτοκίνητο μας η στην μοτοσυκλέτα μας εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοσστρώματος του ολοκαίνουριου σχετικά δρόμου.Είμαστε λοιπόν πρώτη χώρα σύμφωνα με ραδιοφωνικό κανάλι στην κατανάλωση γενικότερα ανταλακτικών οσον αφορά το σύστημα διεύθυνσης.Και το πιστεύω διότι το βιώνω και ο ιδιος.Συνοψίζοντας λοιπόν πληρώνω για να εχω στην κατοχή μου αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα.Τέλη κυκλοφορίας,διόδια,φόρο,βενζίνη 1,50 ευρώ,ασφάλεια,ανταλακτικά εξαιτίας κακιστης ποιότητας δρόμους και δεν ξέρω αν ξέχασα και κάτι.Γιατί??Απολαμβάνω αυτά που φερ'ειπείν απολαμβάνει ο Γερμανός πολίτης??Απολύτως τίποτα.Ειδικά μέσα στις πόλεις εχει και ασφαλτο γύρω απο την λακούβα.Γιατί λοιπόν καλούμαι να πληρώσω ολες αυτές τις δαπάνες??Συμφωνώ κι εγώ να πληρώσω διόδια.Ολα με λογική ομως.Δεν μπορεί να ζητάει 2,80 για 50 και λιγότερα χιλιόμετρα δρόμου που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν πλοιρεί καμμία προδιαγραφή.Κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν θέλω να πληρώσω διόδια.Κάθε φορά που πλησιάζω διόδιο σκέφτομαι να μην πληρώσω αλλα τελικώς δεν μπορώ να το πράξω είτε γιατί δεν εχω τα κότσια να σηκώσω την μπάρα οπως πράτουν συνταξιδευτές μου είτε διότι σκέπτομαι με την λογική του φίλου Γιώργου Π.Κάποτε ομως πρέπει να σταματήσει αυτό.Δηλαδή να μου παρέχει να πληρώσω ευχαρίστως και σε μια λογικη τιμή.Βαρέθηκα να με αντιμετωπίζουν σαν ζωο.Ελεος πια ρε παιδιά.Αγανάκτιση.
Reply With Quote