View Single Post
Παλιό 02-04-2009, 13:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
....................................................που σίγουρα ειναι οτι ειμαι στην Μάνη 1 η 2 φορες το μήνα εκει και σε συνεργασία με Δημάρχους και συντοπίτες προσπαθούμε να κανουμε οτι καλήτερο για τον τόπο μας για να ανέβει τουριστικά!!!Δεν ξέρω εισαι απο Μανη?????αν εισαι αυτα τα παραπάνω δεν έπρεπε να τα γράψεις γιατι καποιος που δεν ξέρει μπορει να βγάλει αρνιτικα συμπεράσματα.....και ειναι κρίμα γιατι μερικοι κανουμε πολυ δουλεια για τον τόπο μας
ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!! Ειμαι στον τουρισμο και οτι αγγιζει το καταστρεφει πιστεψε με!! Η Μανη ειναι ο τελευταίος ανεγγιχτος τοπος σε αυτην την χωρα, ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ!!! Καποια εταιρεια αγοραζει κοψοχρονιας οικοπεδα εκει στον Αργιλιά για να φτιαξει ξενοδοχειακες μοναδες τυπου Χερσονησου Ηρακλειου ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!! Ηπιος Τουρισμος π.χ Κυριμάϊ στον Γερολιμενα ναι αλλα resort οχι. Θα σας ερχονται Εγγλεζοι-Γερμανοι με 300ε all inclusive και δεν θα πινουν ουτε νερο εξω απο το ξενοδοχειο!! Προσεχτε το αυτο!!!

Η Μανη ειναι το ωραιότερο μερος του κοσμου και πιστεψε με εχω ταξιδεψει σχεδόν σε όλον το κοσμο!!!
Αλλα τωρα τι περιμενεις να ακουσεις απο καποιον που παντρευτηκε το Φλομοχωρι (η συζυγος μου), τρωει στην Καπιτσανα, μαζευει φραγκοσυκα στον Καβαλαρη το βουνο, πηγαινει μονοημερες με την μοτο, εχει κανει το Ταιναρο γυρω γυρω 50 φορες και βουταει στην Χαλικιά τα τελευταια 15 χρονια??? Δεν θα ακουσεις ασχημο με κανενα τροπο, εκτος βεβαια του οτι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
Reply With Quote