View Single Post
Παλιό 02-04-2009, 13:27
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μονο σίγουρο φίλε μου ειναι να μην επιτρέψουμε να γινουν τετοιου είδους μονάδες!!!!!αυτο που κανουμε εμεις (το οποιο και λογικα γνωρίζεις)ειναι να λύσουμε το πρόβλημα του νερου(που το καλοκαίρι παμε στην πλατεια στο Φλομοχωρι να παρουμε νερό)του βιολογικου και αλλα μικροπροβληματακια στο θέμα καθαριότητας .Να κρατήσουμε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής και την κουλτούρα του τόπου.Αυτο πιστευουμε οτι θα κανουμε την ζωη τον μονιμον κατοικών αλλα και τον φιλοξενούμενων του τόπου την διαμονή τους χωρίς προβλήματα!!!Πιστεψέ με φιλε επιδή μεγάλωσα σε αυτη την Αδούλοτη Γη δεν θα επιτρεψω ποτε όσο ειμαι με σώας τα φρένας να γίνει μια μικρογραφία της Αθήνας!!!!
Αει γεια σου!! ετσι πρεπει να κανετε οπως τα λες σχετικα με τον τουρισμο!! Το νερο ειναι μια μεγάλη ιστορια η οποια πονάει πολυ!1 Νερο υπάρχει εκει πανω απο το Γυθειο που καποιοι πολιτικοι το εχουν υποσχεθει χρονια τωρα για τους ψηφους (μονον τοτε την θυμουνται την Μανη), υπογραφες εχουν μπει αλλα μεχρι τωρα.........μονον φρουδες υποσχεσεις!!! Αλλα ας ειναι, η Μανη υπηρξε κι επιβιωσε πριν καν ακομα φτιαχτει το πρωτο μονοπάτι για να πηγαινουν τα παιδια ξυπόλυτα στην Αραιοπολη στο σχολειο απο το Φλομοχωρι και τον Κοτρωνα (13κμ για να μην ξεχνιομαστε!!).

Και να μην ξεχνατε οτι η ΜΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ Η ΛΑΚΩΝΙΚΗ!!! Τα άλλα ειναι μετεπειτα κατασκευασματα (μια επισκεψη στον Πυργο του Τζανετακη στο Γυθειο θα σας πεισει).

Να ΄σαι καλα φίλε μου και παντα να σκεπτεσαι ετσι, κι όλοι οι Μανιατες σαν κι εσενα!!!!
Reply With Quote