24-09-2010, 19:25
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)
|
|
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Παιδια......βαρεθηκα τις γκρινιες για το οτιδηποτε!!! Παντου βλεπουμε συνομωσιες, ξεπουληματα και άλλα ομορφα!! Ας αποφασισουμε επιτελους τι θελουμε, πως το θελουμε και γιατι το θελουμε!! Αναλογιζομενοι οτι στην ευρωπη το 90% του οτι φτιαχνεται για Δημοσια χρηση ειναι ιδιωτικο! γιαυτο και λειτουργει σωστα!!!
|
Aγαπητέ GeorgeP,
Είσαι σωστός που αναφέρεσαι "προς τι η γκρίνια", αλλά χωρίς να θέλω μείωσω κανένος την εθνική του συνείδηση, εμένα προσωπικά (που ζω από τον ιδιωτικό τομέα και από τις επενδύσεις), με ΕΝΟΧΛΕΙ, μεγίστως, που έρχεται η κάθε κυβέρνηση, και στο ΒΩΜΟ, της δημόσιος διάθρωσης και βελτίωσης, αρχίζει να πουλά (ή νοικιάζει για 30χρόνια!!!!), κάθε σπιθαμή ελληνικής γής... π.χ ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ, Ε65, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ κ.α.
Της ελληνικής γης, των προγόνων μου, που χύσανε αίμα, για να την έχουμε εμείς σήμερα και να την εκμεταλλευτούμε όπως θέλουμε εμείς!!!
Με ΕΧΟΧΛΕΙ, ύστατα που έρχεται ο κάθε ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ή ΕΛΒΕΤΟΣ, με τα κολ@ευρό του, και αγοράζει γη, σε ξεφτίλα τιμές, από ανθρώπους που έχουν ανάγκη πραγματική ή δεν ξέρουν τι να κάνουν την κληρονομιά τους... (Στο νήσι μου, το 35%, των ιδιοκτησιών, έχει επέρθει σε ξένα χέρια, ανθρώπους που δεν είχαν καμιά σχέση με το νησί μου).
Με ΕΝΟΧΛΕΙ, που για δεκαιτίες, μας διοικούν άτομα ανεγκέφαλα, και το μόνο που τους ςνδιαφέρει, είναι η βόλευση τους, και όχι η ανάπτυξη αυτού του τόπου, στον οποίον ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, η κάθε κουτσή Μαρία, με τα φράγκα της, μας πατάνε στο λαιμο, και "αγοράζουν" της περιουσίες μας, την γή μας, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ....
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...????
Στην ξενιτιά είχαμε ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, αλλά και εδώ στην Ελλαδίτσα μας, πρέπει οι νέες γενειές να ζήσουν πάλι το ίδιο...???

|