25-09-2010, 18:14
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: A
|
|
Απάντηση: ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΟΔΙΩΝ.......
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Για το συγκεκριμενο εγω βλέπω σαν θεμα την προσφυγη της εταιρειας στα δικαστηρια και ενα γεγονος, οχι θεμα, την ανακοινωση του ''κινηματος'' οτι ''δεν τρομοκρατειται και ουτε αναχαιτιζεται''!! Το δευτερο θα ηταν θεμα αν το ''κινημα'' προσεφευγε στα δικαστηρια εναντιον της εταιρειας διοδιων για οποιοδηποτε λογο!! απο την στιγμη που ΔΕΝ καταφευγουν στα δικαστηρια π.χ. για ασφαλιστικα μετρα, για παγωμα των διοδιων, για αναστολη της λειτουργιας τους αφου δεν τους αρεσουν............ΔΕΝ υπαρχει θεμα!!!!
Αν ηταν σωστοι και πιστευαν και οι ιδιοι οτι ειχαν δικιο και οτι δεν ειναι απλοι τζαμπατζηδες, θα κατεθεταν μια αγωγη εναντιον της εταιρειας (οπως εκανε αυτη) αλλα και μια άλλη για να καταγγείλουν την συμβαση που υπεγραφη μεταξυ κρατους και παραχωρησιουχου!!
|
Από την άλλη υπάρχει η επικείμενη στις 5 Οκτώβρη 2010 αγωγή σε βάρος της εκ μέρους των πολιτών και του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας. Με την αγωγή αυτή, οι πολίτες, ζητούν κατάργηση των αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεων παραχώρησης των χιλιοπληρωμένων εθνικών μας δρόμων στους ιδιώτες. Έτσι σε κράτος πανικού η ιδιωτική πολυεθνική εταιρία έχει οδηγηθεί σε ενέργειες που μόνο θυμηδία προκαλούν, παίζοντας το τελευταίο της χαρτί, αυτό του εκφοβισμού και της τρομοκρατίας.
Εσύ αγαπητέ Γιώργο θα τα ''βλέπεις'' όπως θες και επιθυμείς δικαίωμα σου είναι άλλωστε και συγνώμη για τα προηγούμενα γραφόμενα μου γιατί μάλλον τα πήρες σαν υπόδειξη και άφησε εμένα να τα ''βλέπω'' όπως τα γράφουν και μένουν !!!!
|