Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos
Συμφωνώ με τον κύριο Πάγκαλο ότι τόσα χρόνια επικρατούσε η λογική της ρουσφετολογίας ......για το ΑΣΕΠ και τους φωτογραφημένους του διαγωνισμούς ας μην μιλήσουμε καλύτερα!!
|
Ο ΑΣΕΠ νικόλα δεν φωτογράφιζε, δεν μπορεί άλλωστε, δεν του δίνετε η δυνατότητα. Οι οργανισμοί έδιναν κάποια ``γραμμή`` του στυλ <<μοριοδοτήστε εμπειρία η μοριοδοτήστε πτυχία>>. Και αυτό γινόταν για να γίνει αποσυμφώρηση από εκτάκτους. Έγινε και σε εμάς, το είπε στα ψυχοτεχνικά τεστ ο ίδιος ο Βέης. Αυτό που φώναζαν και οι πυροσβέστες 5ετίας. Που τελικά δεν έγινε και πήραν ...αλλιώς. Αυτό το εκμεταλεύονταν κάποιοι, και έδιναν λάθος ας τις πούμε <<συμβουλές>>.
Απόσπασμα:
Θα προτείνω λοιπό στον κ.Πάγκαλο μιας και είναι κ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να απολύσει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και να βγάλει καινούργιους διαγωνιμούς απο το μηδέν με κριτήρια του ΑΣΕΠ ,αδιάβλητου, αυτή τη φορά!!!! Δεν μπορεί να το κάνει όμως Κώστα μου γτ αυτή τη στιγμή το δημόσιο αποτελείται απο 75% ΠΑΣΟΚΑΤΖΙΔΕΣ και μην πείς όχι όταν Η ΠΑΣΚΕ κατέχει επι 30 χρόνια την ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με 40 απο τις 50 ομοσπονδίες.....όταν στο σύνολο των ΔΕΚΟ και του δημοσίου βγαίνει με 75% όταν όλες οι άλλες παρατάξες πέρνουν μαζί 25%.......
|
Νικόλα δεν το ξέρω αυτό. Φυσικά και την ΕΡΤ δεν την γνωρίζω, και φυσικά πιστεύω αυτό που λες. Στον Χώρο μου (που μπορώ να απαντήσω) θα έλεγα είναι 50-50 (σαν την σειρά χαχα). Και το σωματείο εκτάκτων του ΥΠΟΤ έχει 8 χρόνια πρόεδρο (θα τον ξέρεις) τον συνεργάτη του Βουλγ....η. Νίκος κ αυτός. ΑΔΕΔΥ κλπ ΠΟΣΙΠΟ και κ Κόλιας και Αλβανός (μιας κ τους ξέρεις και το είχαμε κ πει λίγο το θέμα) εκεί δεν χωρούν κόματα, παρά μόνο <<κέρδη>> και ωφέλη. Για την ενημέρωση κ μόνο οι 2 παραπάνω είναι αριστερόμενοι

με δεξιό (Κανελό.....ς) σπόνσορα (μ άρεσε έτσι όπως το έθεσα, καλό έτσι?).
Απόσπασμα:
Ενδεικτικό στοιχείο η κρατική τηλεόραση.....των 2500 ψήφων της ΠΑΣΚΕ1 και ΠΑΣΚΕ2(έχουν δημιουργήσει 2 ΠΑΣΚΕ και τσακώνονται για τις κραέκλες) και των 200 ψήφων τς ΔΑΚΕ και καμμιά 50αρια του ΚΚΕ.......
|
Δεν το ξέρω Νικόλα.
Απόσπασμα:
Ας τολμήσει με αυτά που λέει να πάει σε αναδιοργάνωση του δημσίου με πραγματική άρση της μονιμότητας και την δημιουργία νέων καθαρών διαγωνισμών.......
|
Το εύχομαι πραγματικά αν και δεν μ βολεύει

.
Απόσπασμα:
Εγώ είμαι μαζί με τους δημόσιους.......δεν μπορείς να τους βάζεις τόσα χρόνια και τώρα να βγαίνει κ να τους βρίζεις!!!!Και οι περισσότεροι απο εμάς αν μπορούσανε θα είχανε μπεί και θα το κάνανε αβαβα.........
|
Ναι συμφωνώ, το αλισβερίσι ήταν και για τον πολίτη και τον πολιτικό. Και δεν συμφωνώ με τον Παχουλούλη. Τώρα τα είδε και αυτός.
Απόσπασμα:
Απλά θα πρέπει πλέον και η πράσινη λαοθάλασσα να βγεί να τους φάει.......να σταματήσει πλέον η λύσσα του κομματισμού......να είναι αυτή που θα βγεί μπροστάρης και θα τους κηνυγήσει για τα λάθη που κάνανε οι βουλευτές τους και να μην πάνε να τους ξαναψηφίσουνε...να τους γυρίσουν τη πλάτη.......
Όχ τώρα να βγεί ο μπουχέσας που το κόμμα του διπλασίασε-τριπλασίασε τους δημόσιους υπάλληους το 81 και τους μισθούς τους και να τους κράζει!!!!
Φτού του...αν είχε λίγο τσίπα μέσα του ο συγκεκριμένος(έλα μωρέ δεν μπορούμε να πούμε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας???) αλλά και ο ΠΑπανδρέου......θα έπρε να τον είχε στείλει σπίτι του......να ξεβρωμίσει ο τόπος !!!
|
Μαζι σου. Τελικά που διαφωνούμε βρε διάολε

. Στο 75% που εγώ από την δουλειά μου λέω ότι είναι 50-50.. Λίγο το κακό

Αν και στο θέμα εγώ είπα λίγο την λειτουργία (που την έχω ζήσει) του κρατικού μηχανισμού. Και ότι σε 20 ατομα ίδια (εννοώ γνώσεων και διοίκησης) τι να επιλέξεις. Άσχετα ότι βολεύει καποιους η πολιτική αξιολόγιση.