View Single Post
Παλιό 29-09-2010, 10:16
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Συναγερμός Scorpio SRi-900WB

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω τον SRi-600 και τον εβαλα μονος μου! Ηταν αρκετα ευκολο.

Επισημαινω οτι δεν αγορασα το κυκλωμα immobilizer γιατι δεν ηθελα εναν υποψηφιο λογο να μεινω πουθενα...

Ετσι και αλλιως η μηχανη εχει δικο της immobilizer. Η μονη λειτουργια που χανω επι της ουσιας ειναι η δυνατοτητα να σβησω τη μηχανη απο το τηλεκοντρολ ενεργοποιωντας το hijack button (περιπτωση που σου βουταει καποιος με τη βια τη μηχανη...αλλα σου αφηνει το μπρελοκ με το τηλεκοντρολ)!!

Ο συναγερμος ειχε μονο πεντε καλωδια! Δυο για το θετικο και το αρνητικο της μπαταριας, δυο για τα φλας και ενα για το πισωφαναρο...
Στα BMW δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα λογω της πολυς εξελιξξης στα ηλεκτρονικα τους συστηματα!!!! Οχι οτι δεν γινεται, πολλοι τον εχουν βαλει τον Σκορπιό χωρις προβλημα!!

Κακως που δενε βαλες το ιμμο στην Βαρα!!! το μαμα ιμμο ειναι πιο επικυνδυνο και πολυ πιο αναξιοπιστο απο του σκορπιού!! Αν ηταν στο χερι μου θα καταργουσα τελειως το μαμα ιμμο και θα εμμενα με του σκορπιού!!!
το οτι σημερα ειμαι ορθιος και γραφω εδω μονον η τυχη και ο Θεος μπορουν να το εξηγησουν αφου με καμποσα χιλιομετρα σε ωραια ανοικτη πανω σε ομορφα βουνα ξαφνικα εσβησε (λογω HISS) και βρεθηκα ευτυχως στα χωραφια και ΟΡΘΙΟΣ, μιας 100μ πριν το χωραφι και 100μ μετα το χωραφι ηταν γκρεμος!!!!