View Single Post
Παλιό 30-09-2010, 18:07
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: Θ.Πάγκαλος: “Δύο στους τρεις δημόσιους υπάλληλους είναι άχρηστοι”

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο ΑΣΕΠ νικόλα δεν φωτογράφιζε, δεν μπορεί άλλωστε, δεν του δίνετε η δυνατότητα. Οι οργανισμοί έδιναν κάποια ``γραμμή`` του στυλ <<μοριοδοτήστε εμπειρία η μοριοδοτήστε πτυχία>>. Και αυτό γινόταν για να γίνει αποσυμφώρηση από εκτάκτους. Έγινε και σε εμάς, το είπε στα ψυχοτεχνικά τεστ ο ίδιος ο Βέης. Αυτό που φώναζαν και οι πυροσβέστες 5ετίας. Που τελικά δεν έγινε και πήραν ...αλλιώς. Αυτό το εκμεταλεύονταν κάποιοι, και έδιναν λάθος ας τις πούμε <<συμβουλές>>.

Νικόλα δεν το ξέρω αυτό. Φυσικά και την ΕΡΤ δεν την γνωρίζω, και φυσικά πιστεύω αυτό που λες. Στον Χώρο μου (που μπορώ να απαντήσω) θα έλεγα είναι 50-50 (σαν την σειρά χαχα). Και το σωματείο εκτάκτων του ΥΠΟΤ έχει 8 χρόνια πρόεδρο (θα τον ξέρεις) τον συνεργάτη του Βουλγ....η. Νίκος κ αυτός. ΑΔΕΔΥ κλπ ΠΟΣΙΠΟ και κ Κόλιας και Αλβανός (μιας κ τους ξέρεις και το είχαμε κ πει λίγο το θέμα) εκεί δεν χωρούν κόματα, παρά μόνο <<κέρδη>> και ωφέλη. Για την ενημέρωση κ μόνο οι 2 παραπάνω είναι αριστερόμενοι με δεξιό (Κανελό.....ς) σπόνσορα (μ άρεσε έτσι όπως το έθεσα, καλό έτσι?).

Δεν το ξέρω Νικόλα.

Το εύχομαι πραγματικά αν και δεν μ βολεύει .

Ναι συμφωνώ, το αλισβερίσι ήταν και για τον πολίτη και τον πολιτικό. Και δεν συμφωνώ με τον Παχουλούλη. Τώρα τα είδε και αυτός.

Μαζι σου. Τελικά που διαφωνούμε βρε διάολε . Στο 75% που εγώ από την δουλειά μου λέω ότι είναι 50-50.. Λίγο το κακό
Αν και στο θέμα εγώ είπα λίγο την λειτουργία (που την έχω ζήσει) του κρατικού μηχανισμού. Και ότι σε 20 ατομα ίδια (εννοώ γνώσεων και διοίκησης) τι να επιλέξεις. Άσχετα ότι βολεύει καποιους η πολιτική αξιολόγιση.
Εδώ ή μάλλον πας στην 3η σελίδα και τα βλέπεις όλα
Reply With Quote