View Single Post
Παλιό 01-10-2010, 23:54
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Ελλάδα VS Ελβετία...Διόδια

Πρώτα από όλα είναι αδύνατο για κάποιον να παρακολουθεί όλα τα ποστ που ανεβαίνουν στο φόρουμ, αν και όπως έχω πει επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.

Εγω επιμένω ότι με τα λεφτά που έχουν πέσει στην χώρα από πακέτα Ντελόρ, μέχρι κοινότικα πλαίσια στήριξης, και με τους φόρους που πληρώνουμε -μόνο οι έμμεσοι- θα έφταναν να είμαστε Ελβετία.
Και για να σε προλάβω θα ξαναγράψω ότι τα πολλά λεφτά τα έφαγαν οι πολιτικοί μαζί με τους "διαπλέκομενους" τους ίδιους που σήμερα αναλαμβάνουν να φτιάξουν τους αυτοκινητοδρόμους ζητώντας μας να τους ξαναπληρώσουμε.
Όλοι οι υπόλοιποι απλά βγάζαμε χαρτζηλίκι....

Κάνε ένα υπολογισμό πήγαινε-έλα Αθήνα-Θεσσαλονίκη Διόδια & Φόροι από την καταναλωθείσα βενζίνη να δεις πόσα βγάζει από εμάς αυτό το κολοκράτος και δεν μας δίνει τίποτα.
Μας ζητά να πληρώνουμε και για την υγεία μας, και για την παιδεία μας, και για ότι τέλος πάντων θα έπρεπε να μας προσφέρει μέσα από τους φόρους που παίρνει, γιατί έπερνε και παίρνει φόρους απλά δεν τα διαχειρίζεται σωστά.....

Τέλος έτσι όπως το γράφεις αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι οι καλοί δρόμοι είναι για όσους έχουν λεφτά, οι άλλοι να πάνε από τον επαρχιακό να σκοτωθούνε ;

Θα τα πούμε στο Ξυλόκαστρο......

Last edited by frits; 01-10-2010 at 23:57.
Reply With Quote