View Single Post
Παλιό 04-10-2010, 21:00
syan Ο/Η syan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από panos1200gdadv Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ'αρχην δεν καταλαβαινω τον λογο του εκνευρισμου και της "αγενειας" στην γραφη σου.!Εκτος κι αν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!(λογος η μυγα)
Απο κει και περα,αν διαβασεις προσεκτικοτερα τι γραφω,θα διαπιστωσεις(λογικα παντα) οτι δεν υπαρχει κανενα μα κανενα υπονοουμενο.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ.
Ξεκαθαρο ειναι τι θεωρω εγω προσωπικα "ομαδικη προσφορα"....
Οπως επισης ΞΕΚΑΘΑΡΟ ειναι οτι,οταν αυτην την τιμη την βρισκω ως μεμονομενο ατομο στην αγορα,τοτε με συγχωρεις το θεωρω ΚΟΡΟΙΔΙΑ να εχει και η ομαδικη την ιδια τιμη.!!!!
Αλλα για να σε δικαιωσω και λιγο,δεν ημουν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ στο ποιος μας κοροιδευει..
Δεν ειναι ομως δικη μου δουλεια.Ειναι δουλεια αυτων που εκαναν την "συμφωνια".
Παρεπιπτοντως λοιπον και χωρις μεγαλο "τρεξιμο" λογω ελλειψης χρονου,εχουμε και λεμε...
1)Τασουλης 39,60/ζευγαρι,χωρις τοποθετηση
2)Ψυχογιος 40 με τοποθετηση
3)Brake shop 40 με τοποθετηση
4)Rider's shop 40 με τοποθετηση
Η τιμη αφορα τα μπροστινα ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Οσο για το "παιξιμο".....ειναι δικο σου το προβλημα κι οχι δικο μου αν δεν δεχεσαι διαφορετικη γνωμη.Εκτος αν εννοεις οτι δεν πρεπει να ψαχνομαστε,που αυτος ειναι κι ο ρολος και σκοπος ενος forum...
Πάντως αγαπητέ Πάνο, το Brake shop τα δίνει 43 τοποθετημένα. Αν εσύ παίρνεις ειδικότερη τιμή ή μπορείς να φέρεις καλύτερη προσφορά να την δούμε...Μην περιμένεις στα 40 ευρώ να δείς διαφορές των 10 ευρώ, εδώ τα λάστιχα, παίζουν +-10 στα 300 ευρώ. Με το να σχολιάζεις μια ομαδική με ένα τόσο "άνετο" τρόπο όταν δεν γνωρίζεις πιθανόν πολύ καλά τούς νόμους της αγοράς, δημιουργείς εντυπώσεις πού φτάνουν ενίοτε στα όρια, όπως η απάντηση του Κώστα (ntinopoulos) και δημιουργούνται άσκοπες αντιφάσεις.
Reply With Quote