04-10-2010, 23:18
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R12RT
|
|
Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από panos1200gdadv
Αγαπητε syan,την προηγουμενη εβδομαδα εγω αγορασα απο Τασουλη και τα φορεσα μονος μου στην τιμη των 39,60/ζευγαρι.Οι τιμες απο τα αλλα μαγαζια ειναι απο λεγομενα φιλων που πανε σε αυτα και απο τηλεφωνικη επιβεβαιωση δικη μου.
Οσο τωρα για το τι περιμενω,θα μου επιτρεψεις να εχω την δικη μου επιλογη σε αυτα που απαιτω απο την στιγμη που πληρωνω.
Θα ηθελα ομως να μου εξηγησεις τους νομους της αγορας,μιας και απο τα γραφωμενα σου φαινεται οτι τους "γνωριζεις" πολυ καλα....
Οσο τωρα για τις εντυπωσεις,τις αντιφασεις και τα ορια αγαπητε syan,οπως εγραψα και πιο πανω,καμμια εντυπωση δεν προσπαθησα να δημιουργησω(την αποψη μου εγραψα για το τι θεωρω προσφορα),σε καμμια αντιφαση δεν επεσα(ξεκαθαρος ημουν στο οτι δεν δεχομαι να με κοροιδευει κανενας) και οποιος ξεφυγε απο τα ορια ας το ψαξει μονος του να βρει το γιατι.Κι αυτο γιατι θεωρω οτι τον καθρεπτη τον εχουμε κρεμασμενο σε καποιον τοιχο κι οχι στην οθονη του υπολογιστη μας.
Αλλιως ξυδακι
|
Λοιπόν, ας μείνει η συζήτηση εδώ γιατί δεν βλέπω να αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ και χρησιμοποιείς μια τακτική υπεράσπισης και δικαιολογίας. Αυτά δεν τα αναφέρω ώς κατηγορώ πρός το πρόσωπό σου αλλά ως σχόλιο αντιμετώπισης ενός διαλόγου, που σκοπό έχει την εξομάλυνση τυχόν παρεξηγήσεων και όχι την όξυνση της συζήτησης...Νάσαι καλά!
|