View Single Post
Παλιό 05-10-2010, 09:58
mjtir Ο/Η mjtir βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ GS1200ADV
Μoto: R1200GS ADV
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά σε "ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ"

Ειμαι απειθαρχο αγορι και θα δεκτω τις συνεπειες .

Δεν εχω δωσει ποτε ενα ευρο στο καταστημα του κυριου Περιστερα ουτε τον γνωριζω προσωπικα.

Εχω κανει μια επισκεψη με την μπεμπα , χωρις να δηλωσω οτι ειμαι μελος καποιου Forum , τον ζαλησα την μια για τα παπουτσια της που τελειωνουν , και την αλλη για τα τακακια της που την ακουνε σιγα σιγα.

Εμεινα απολυτα μα απολυτα ευχαριστιμενος απο την συζητηση που ειχαμε και ο ανθρωπος με κερδισε σαν δικυκλιστη πρωτα και μετα σαν μελλοντικο πελατη του. Αφου βρηκε με το ματι τα χιλιομετρα που ειχα κανει με τα συγκεκριμενα λαστιχα μου εδωσε χρονο υπολοιπο ζωης και συμβουλες για την ασφαλη οδηγηση μεχρι να τα αλλαξω. Αλλος θα με ειχε βαλει στην πλατφορμα πιστεψτε με

Για τα τακακια δε μετα την συζητηση που ειχαμε ,και ενω παντα σε ολες μου τις μηχανες μεχρι σημερα φοραω της μαμας, αποφασισα να του εμπιστευτω το θηριο (οταν φτασουν στο απροχωρητο).

Τα αναφερω αυτα οχι για να διαφημισω τον επαγγελματια ουτε για να την πω σε καποιο φιλο του forum αλλα για εμενα που δεν πιανουνε τα χερια μου και που βγαζω στριμωγμενα τον επιουσιον θελω σταθερη σχεση
και αξια στα παρε δωσε με γιατρους ολων των ειδικοτητων για την μπεμπα.

Για τις ομαδικες τωρα:

Εχω συμετασχει σε μια , αυτην για την μπαταρια Odyssey και θα κανω χρηση οταν τα οικονoμΙκα μου το επιτρεψουν και σε αλλες.

Πριν απο την προσπαθεια των παιδιων την μπαταρια αυτην την εβρισκες με τα κυαλια και σε τιμες απλησιαστες στην Ελλαδα μιας και ολες ερχοντουσαν κατα παραγγελια και απο ελαχιστους . Ομως η αυξηση της ζητησης και ο ανταγωνισμος και οι καταλληλοι χειρισμοι των παιδιων εφεραν το προιον σε τιμη ιση η και μικροτερη απο την τιμη του φθηνοτερου site του εξωτερικου (μαζι με τα μεταφορικα) δινοντας την δυνατοτητα στους πονεμενους καβαλαρηδες των θηριων να μην φοβουνται πια για τα ηλεκτρικα τους

Garmin Zumo660.
Οταν παλαιοτερα τα gps στις μοτοσυκλετες ηταν οσα ειναι και τα πρωταθληματα της ομαδας μου ειχα λιωσει τα λαστιχα να πηγαινοερχομαι στον Σκορδιλη να χαζευω το 550. Οι τιμες ηταν στο ταβανι και η εκπτωση ηταν οσο ο οργασμος της γιαγιας.
Οι περισσοτεροι ψωνισαμε απο intenet και καναμε τον σταυρο μας μην σκασει προβλημα γιατι τοτε την διαφορα θα την πληρωναμε εις διπλουν μονο για τα πηγαινελα.
Σημερα πολλοι φιλοι μας εχουν το 660 σε τιμη ανταγωνιστικη και με την εγγυηση του παλιου μου <<φιλου>> , γεγονος που οφειλεται τοσο στους νομους της αγορας οσο και στην ισχυ εν την ενωσει που δρομολογηθηκε και υλοποιηθηκε απο τα παιδια του forum.

Φτερο πισω τροχου.
Τρελα λεφτα τοτε και τωρα.
Δικη μου λυση (τοτε) nippynormans Αγγλια.
Καλη τιμη και καλο προιον . Ελα ομως που το mud sling εβρισκε στο μπρατσο στα πανω κατω και το εγδερνε. Δωρεαν αντικατασταση , κοστος μεταφορικων επι δυο αναμονη αντικαταστασης τεραστια.
Δεν γνωριζω την ποιοτητα του προιοντος της τρεχουσας ομαδικης (φαινεται καλη) αλλα ποιανου το αυτι λετε να ιδρωνει περισσοτερο ; Του αγγλου παντως δεν ειχε ιδρωσει καθολου , μου εκανε και πλακα στο τελος ....

Η σχεση μου με το forum :

Tο οδομετρο στην γωνια πανω δεξια και ενας , δυο το πολυ τρεις καφεδες (καλα ντε μην βαρατε) ολο αυτο το διατημα...

Last edited by mjtir; 05-10-2010 at 10:03.
Reply With Quote