Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Αγαπητέ Πάνο θα σου απαντήσω σε 2 γραμμές μέσα, αν και το ύφος σου με προκαλεί να γράψω αρκετές περισσότερες και με 32 παραθέσεις σε προηγούμενα posts και threads...
Όταν εγώ πηγαίνω τη μηχανή μου σε εξουσιοδοτημένο - γιατί έτσι μ' αρέσει και γιατί αυτό θεωρούσα ανέκαθεν σωστό - και θέλω 210 € για να μου τοποθετήσουν τακάκια στη μηχανή μου... και ξάφνικά βρισκεται ένας άνθρωπος που σκίζεται για το φόρουμ (είτε αυτός λέγεται Arkas είτε Λεοντόκαρδος... είτε όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται) και μου βρίσκει την ίδια λύση με 113 €... καλέ μου φίλε ΔΕΝ με ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω...
Τους είμαι ευγνώμων για το καλό που μου κάνουν, πάω τα τοποθετώ και ανοίγω κι ένα μπουκαλάκι στο Mercedes με τα 100 € που γλύτωσα...
Ευχαριστώ που με άκουσες... και με το καλό να έρθεις σε έναν απ' τους επόμενους καφέδες μας να τα πούμε από κοντά !! 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan
Λοιπόν, ας μείνει η συζήτηση εδώ γιατί δεν βλέπω να αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ και χρησιμοποιείς μια τακτική υπεράσπισης και δικαιολογίας. Αυτά δεν τα αναφέρω ώς κατηγορώ πρός το πρόσωπό σου αλλά ως σχόλιο αντιμετώπισης ενός διαλόγου, που σκοπό έχει την εξομάλυνση τυχόν παρεξηγήσεων και όχι την όξυνση της συζήτησης...Νάσαι καλά!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
μα...χανω το ψωμακι μου! 
ασε ρε φιλε να βγαλω κατι και γω!
τεσπα,λαβε υποψη σου οτι η προσφορα που μετραει ειναι η γραπτη,ποσο μαλλον οταν υπαρχει η ευθυνη τοσων ατομων!
επισης η προσφορα που βρηκαν τα παιδια ειναι καλυτερη απο τις τιμες που βρηκες(εστω προφορικα)...
τελος,προσπαθησε να μην αφηνεις υπονοουμενα και να μην αχολεισαι με ...εντομα γιατι κνδυνευεις να χαρακτηριστεις βαλτος απο καποιους κακοπροαιρετους! 
|
Αγαπητε
CPretenteriS,αν διαβασεις πιο προσεκτικα αυτα που γραφω αλλα και στην απαντηση μου προς τον φιλο
Arka(που οπως εγραψα,δεν διαφωνω καθολου μαζι του κλπ κλπ) θα διαπιστωσεις οτι η ενσταση μου δεν ειναι προς αυτον που πηρε την προσφορα αλλα προς αυτον που την εδωσε.
Οσο για τον καφε,πολυ θα το ηθελα εδω και καιρο τωρα αλλα λογω ωραριου του επαγγελματος μου ειναι απο δυσκολο εως αδυνατο.
Αγαπητε
syan επειδη αντιλαμβανομαι και με το παραπανω μαλιστα σε αντιθεση με αλλους.Το να εξηγησω το αυτονοητο δεν ειναι ουτε τακτικη υπερασπισης ουτε δικαιολογιας.Ειναι προσπαθεια αναλυσης σε καποιους που δυσκολευονται να κατανοησουν αυτα που διαβαζουν,μπας και.....
Και η πλακα ειναι πως δεν παρεξηγηθηκε και δεν απαντησε "καπως" ο αμεσα "εμπλεκομενος",αλλα καποιος τριτος

.
ntinopoulos

Για να σε βοηθησω κι αλλο φιλτατε.
Σαφεστατα και μετραει η γραπτη προσφορα.Ποτε δεν ειπα η εγραψα το αντιθετο.
Επισης οι τιμες στα 3 απο τα 4 μαγαζια που οπως εγραψα εξ'αρχης ειναι προφορικες και η 1 ειναι αγορα δικη μου,αφορα-
οπως παλι εγραψα-
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ αγορα.
Τελος,ουτε κανενα υπονοουμενο αφησα(σε αντιθεση με σενα),ουτε χαρακτηρησα καπως κανεναν.Οποτε αν εσυ θεωρεις το ατομο σου "εντομο"(???),τι να πω εγω?Κατι παραπανω θα ξερεις

ΑΑΑ...Και επειδη κινδυνευω,δεν μας λες ποιοι ειναι οι κακοπροαιρετοι που ειμαι βαλτος τους???
Για να μαθουμε τι παιζει βρε "αδερφε"...Και εγω και ολα τα μελη του φορουμ..

Τεσπα Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια