View Single Post
Παλιό 05-10-2010, 15:26
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Τακακια GOLDFREN

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
μαμα τακακια με 30.000κμ και ακομη εχουν ψωμι.μη λεμε και οτι θελουμε.
φυσικα φιλε μου εχεις δικιο!! Κι εγω εχω 150,000κμ στο βαραντερο μου και τακακι δεν εχω αλλαξει αφου κανω τον γυρο του κοσμου χωρις να πατησω μανετα!!!!!!!

Αν κινησαι περισσοτερο στο εθνικο δικτυο και στην περιφερειακη της Σαλονικης οχι 30000 αλλα 50000 θα σου βγάλουν!!!
Εμεις δεν μιλαμε γιαυτες τις συνθηκες αλλα για συνθηκες πολης ¨η 60-70%+ χρηση πόλης!!!!!!!

Στο ΤΟΥΟΤΑ corolla του 2004 αγαπητε συναδελφε, με χρηση 90% πολη, ηθελα γνησια ΤΟΥΟΤΑ τακακια εμπρος καθε 15000κμ (κοστος 60ε), και στα 30000κμ γνησιες δισκοπλακες (150ε) συν τακακια εμπρος και πισω αυτην την φορα!! Μεχρι τα 60000κμ ειχα αλλαξει 4 σετ τακακιων (240ε) εμπρος και 2 πισω (80ε) και δυο σετ δισκοπλακων (300ε) συνολο 620ε μεσα σε 2,5 χρονια (23000κμ τον χρονο)!!! Στην αντιπροσωπεια οπου το πηγαινα για σερβις ο αρχιμηχανικος μου ελεγε οτι ''οι θερμοκρασιες το κανουν αυτο και οτι και να βαλεις το ιδιο αποτέλεσμα θα εχεις''!! Εγω ομως ειπα οχι δεν παει άλλο!!!
Ψαχτηκα φιλε μου πολυ, ενα χρόνο και για την ακριβεια διαβαζοντας και συγκρινοντας τεχνικα χαρακτηριστικα, μεθοδους και υλικα κατασκευης, ενδικνυομενη χρηση του καθε υλικου κ.λ.π., και κατέληξα σε φιρμα μοτοσυκλετιστικη εξ Αγγλιας οπου αγορασα μεσω Ιντερνετ 4 σετ τακακια (μπρος -πισω) και 2 σετ δισκοπλακες (εμπρος -πισω) με κοστος 300ε ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Αποτέλεσμα πρωτο, εχω 135000κμ σημερα, οι δισκοπλακες ειναι ΑΡΙΣΤΕΣ με 0,3mm πατουρα στο χειλος των εμπρος (0,1 πισω) κι εχω αλλαξει απο τοτε (60000κμ) μονον ενα ζευγαρι τακακια, τα εμπρος, στις 120000κμ!! Για τα πισω.......εχει ο Θεός!!!!!!
Αποτελεσμα δευτερο, το φρενο που εχει το Corolla ουτε να το ονειρευτει πριν με τα μαμα τακακια και δισκοπλακες!!!

Το ιδιο, οσον αφορα τα τακακια μονον, συνεβαινε και στην μοτοσυκλετα!! καθε 8000κμ ηθελα τακακια πισω, τα άλλαξα με τις ιδιας εταιρειας και κατω απο τα 15000κμ δεν τα αλλαζω ποτε!!! Και η μηχανη χρησιμοποιειται στην πολη κατα 60-70%!!!

Ε πειδη λοιπόν οι ''αρχιμηχανικοι'' λενε οτι τους καπνισει καλα θα ειναι να ψαχνομαστε απο μονοι μας για να ξερουμε πρωτοι εμεις και μετα οι αρχιμηχανικοι!!

Last edited by GeorgeP; 05-10-2010 at 15:29.
Reply With Quote