View Single Post
Παλιό 06-10-2010, 17:52
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For

Λοιπον....

θα μπορουσα να πω πολλα αλλα θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να είμαι ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ....

Εντυπώσεις απo Μns :
Πήγα για service 50000 με λαδια και φίλτρο λαδιου δικο μου και πλήρωσα,,,,,,,,

47,5 Ευραιους.....

ο Θανάσης,
ευγενέστατος,κατατοπιστηκότατος,και πανω απο όλα....<<ακουγε>>....τον πελατη και πραγματικα έδινε λύσεις,,,,

Προσωπικα δεν μπηκα σε διαδικασια συγκρισης τιμων...αλλα σίγουρα η τιμή που μου ανακοινώθηκε---μου αρεσε!!!!!

Επειδη δε μου έκανε αυτην την εντυπωση,,,έχω παραγγειλει και μερικα πραγματακια extra για την μπουμπου..!!!!!

και με εντυπωσιασε το γεγονος οταν δειαβασε τα σφάλματα στον εγκέφαλο,που με ενημερωσε σχετικα--και προληπτικα έκανε εκπαίδευση στον αυτόματο έλεγχο πίεσης ελαστικων....

Ενα ακόμα που μου έκανε εντυπωση ...ειναι η φθορα που βρηκε στο bolt join(εχει αλλαχθει εντος εγγυησης)αλλα αυτο είναι θέμα του συνεργείου στον Γερακα,,,(θα σας ενημερωσω σχετικα)αλλο ενα θεματακι που με ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ όταν άκουσε το καρε του συμπλέκτη...είναι οτι μου είπε οτι μπορεί να βγάλει και αλλου ΖΗΜΙΑ και γιατι δεν το αλλαξα εντος εγγυησης...οταβ δε το είχα αναφέρει,στο συνεργειο που παω...πηγαινα...πάντα,μου είπαν οτι δεν προκειτε να είναι αιτία για ζημιά καπου αλλου.....σαν μπερδεμενα να μου τα είπαν τον Γερακα,,,

Τεσπα....

ειπα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ και το εννοω......

Δεν θα σας προτεινω να πάτε.......

αλλα ΟΤΑΝ πάτε........

Προτιμήστε την έξοδο για ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ και μετα γυρίστε πίσω,,,,

Υγ....
άλλος ένας ικανοποιημένος πελάτης....
Φριτς....your turn!!!!
Reply With Quote