View Single Post
Παλιό 06-10-2010, 23:04
nibo Ο/Η nibo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW 800GS
Προεπιλογή ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΖΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΡΝΟ

Παιδια δεν κανω διαφημιση, το γραφω γιατι ο τυπος δεν παιζεται στις επισκευες ζαντων.
Μου εκανε σαν καινουρια την ζαντα αλουμινιου που του πηγα μπροστα στα ματια μου χωρις να την ζεστανει!
Η ζαντα ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση. Στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο μου ειπαν οτι η ζαντα ειναι για πεταμα. Και οταν την πηγα εξω, οι μισοι μαστορες μου ειπαν οτι δεν επισκευαζεται και και αλλοι μισοι οτι επισκευαζεται μονο με ζεσταμα.
Μεχρι που βρηκα τον ανθρωπο της ζαντας! που την εκανε αγνωριστη χωρις ζεσταμα.

Το μαγαζι του ειναι: Νικος Τζοκας, θεοφιλοπουλου 11, Νεος Κοσμος, τηλ 2109249364. Και απο οτι ξερω συνεργαζονται και πολλοι λαστιχαδες μαζι του για τις επισκευες ζαντων. Γιατι ο ιδιος δεν ειναι λαστιχας, ασχολειτε αποκλειστικα με επισκευες ζαντων.
Παιδες το ξαναλεω οτι δεν θελω να κανω διαφημιση, αλλα προσωπικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Απο εκει και περα ομως ο καθε ενας κανει τις επιλογες που θεωρει ο ιδιος καλυτερες.

Παντως οταν πηγαινετε χτυπημενες ζαντες για επισκευη οπουδηποτε, να προσεχετε 2 πραγματα
1) Να μην ζεστενουν τις ζαντες κατα την επισκευη γιατι χανουν τις αρχικες αντοχες τους
2) Να μην τις τορνιρουν, γιατι αδυνατιζουν οι ζαντες

Last edited by nibo; 06-10-2010 at 23:24.
Reply With Quote