Θέμα: WP ή OHLINS ;;;
View Single Post
Παλιό 06-04-2009, 13:21
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: WP ή OHLINS ;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι να πω φιλε Γιωργο μπορει και να εκατσε στο δικο σου.Αλλα στα περισσοτερα τζιφος..Τωρα σου μιλαω για αρκετα χρονια πριν οταν ειχε πρωτο ανοιξει το ΚΣ..και μετα απο αυτα δεν τους ξανα εστειλα τιποτα..Αλλα ισως και να εχει αλλαξει κατι μεσα σε αυτα τα χρονια!!
Αλλα πιστευω πως οτι και να κανει ειναι δυσκολο να γινει δουλεια,γιατι δεν ειναι μονο η τσιμουχα (στην καλυτερη)αλλα και το μπρατσο του αμορτισερ,που μπορει να εχει καποια φθορα και που δεν θα το πει ο μαστορας για να τσεπωσει τα €ακια.οποτε μετα αλλα λεφτα για αναρτηση!!
αμα εχει φθαρει ο άξονας του εμβόλου (αν αυτον εννοεις) ναι εκει δεν γινεται τιποτα, αλλα αυτο ειναι εμφανες εξωτερικα αρκει ο ιδιοκτητης του οχηματος να ξερει να αναγνωριζει την φθορά αυτη!! Αλλιως ναι ειναι πολυ πιθανον ''.... να μην το πει ο μαστορας για να τσεπωσει τα €ακια.οποτε μετα αλλα λεφτα για αναρτηση!''
Εμπειρικα λεμε οτι ενα αμορτισερ με λιγα κμ (50-60000) και με χρηση νορμαλ (οχι extreme enduro π.χ) ειναι επισκευασιμο!! Εγω, οταν θελω να επισκευασω το αμορτισερ της μοτο μου - όπως εκανα στο ΑΤ- το βγάζω και περναω το νυχι μου καθετα (οχι κατα μηκος) στονπαραπάνω αξονα και σε ολο το μηκος του, αν δεν συναντησω γδαρσιμο ¨η αλλη ανωμαλια προχωράω στην επισκευη αν συναντησω κατι δεν κανω τιποτε!! Μεχρι τωρα δεν με εχει προδωσει αυτη η τεχνικη!!
Reply With Quote