View Single Post
Παλιό 10-10-2010, 09:16
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: R1200 GS - Ένδειξη Service

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasilis_patra Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα στο forum,

Αν και παρακολουθώ το forum λίγο καιρό, ως νέος κάτοχος μίας R1200GS του 2009, είναι το πρώτο μου post εδώ

Τη μηχανή την αγόρασα πρόσφατα, ελαφρώς μεταχειρισμένη (8800 χλμ). Όταν την πήρα από τον προηγούμενο κάτοχο δίπλα από τα συνολικά χιλιόμετρα που έχει κάνει η μηχανή έβγαζε την ένδειξη SERVICE (λογικά επειδή πλησίαζε το service των 10.000, σωστά?)

Εγώ το service των 10.000 το έκανα*, πως μπορώ να το "δηλώσω" και στην μηχανή για να μην βγαίνει η ένδειξη; Είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου ή πρέπει να απευθυνθώ στο επίσημο service της BMW στην Πάτρα;

*Το service των 10.000 το έκανα στην Πάτρα, σε εξειδικευμένο συνεργείο (για το οποίο ακούγονται τα καλύτερα από όλους) και όχι στο επίσημο της BMW... Κόστος: 135Ε
Εδω μαλλον χρειαζεσαι το διαγνωστικο μηχανακι της BMW το οποιο διαθετουν τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της και το οποιο εκτος των διαγνωσεων σε πιθανες βλαβες αισθητηρων, μπεκ κ.λ.π. μηδενιζει και τις ενδειξεις των σερβις, των βλαβων κ.λ.π. στο καντραν άμα την επισκευη τους ¨η την πραγματοποιηση του σερβις!!!!

Σε ολα τα γιαπωνεζικα με ψεκασμο υπαρχει η ιδια διαγνωστικη μοναδα η οποια οταν δειξει βλαβη και αυτη επισκευασθει η εταιρεια κατασκευης περαν απο το διαγνωστικο διαθετει σαν αξεσουαρ και εναν βραχυκυκλωτηρα ο οποιος στοιχιζει 20ε και τον οποιο συνδεεις σε μια φυσσα απο οπου μηδενιζεις την ενδειξη βλαβης!! Δεν ξερω αν εχει και η BMW τετοιο εργαλειακι, θα μας το πουν οι ξεροντες περισσοτερα!
Reply With Quote