Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikolas29
Το μεγαλυτερο κακο με εσενα ειναι οτι αντι να ζητησεις συγνωμη για το οτι εξαφανιστηκες και οτι εγγραψες δυο ανθρωπους στα παλαιοτερα των υποδηματων σου εσυ παρα ταυτα κελαιδας της διαφορες ανοησιες για τα διαφορα site που εχεις θετικες αξιολογησεις (λες και δεν ξερουμε πως γινονται αυτα), και για το ποσες δουλειες εχεις. Τελος παντων αδιαφορω τελειως για το αν εισαι τοσο πολυασχολος που δεν σπυ επιτρεπεις να εμφανιστεις στο λιμανι του Ηρακλειου σε ραντεβου κανονισμενο απο πεντε μερες πριν και φυσικα δεν ειχες καν την ευγενεια να ενημερωσεις οτι δεν θα εμφανιστεις. Επισης οσο μικρος και αν ειναι ο κοσμος εσυ δεν θα παψεις να εισαι αναξιοπιστος σε θεματα συναλλαγων.....Βεβαια να σου θυμισω οτι τα ιδια ακριβως εκανες σε αλλο ατομο απο το forum (βαγγελης απο Πειραια ) οπου και παλι συμφωνησες και μετα εξαφανιστηκες .
Εν παση περιπτωση θα μπορουσες να ζητησεις συγνωμη που δεν εμφανιστηκες η ακομα να στειλεις sms οτι δεν θα εμφανιστεις. Ελπιζω να εισαι μικρος σε ηλικια ετσι ωστε μεγαλωνοντας να ωριμασεις και να μπορεις να ολοκληρωνεις αυτα που κανονιζεις.
Υ.Γ. Ουτε μαγκας ειμαι ουτε τα χωνω απλα δεν ανεχομαι να με κοροιδευουν και αν θελεις τα ιδια μπορω να σου τα πω και απο κοντα και απο τηλεφωνου(αν βεβαια αν αρχισεις να απαντας στο τηλ)
Τελος μην νομιζεις οτι αξιζεις και ασχολουμαι μαζι σου απλα ελπιζω να το διαθασει καποιος και να μην ασχοληθει μαζι σου σε μελλοντικη συναλλαγη
|
βαγγελη απο πειραια???δε μου λεει κατι...
φιλε μου οσο κι αν δε το πιστευεις εχω κανει συναλλαγες κι απο δω μεσα αλλα κυριως απο αλλα site σαφως σοβαρου περιεχομενου,μεχρι και ebay.
δινω οποιο στοιχειο θελεις να το τσεκαρεις αυτο.
απο την μερια σου μπορει να χεις δικιο,δεν λεω οχι.σαφως δε ξερεις τι περνουσα εδω ουτε οτι εκανα επεμβαση για να αφαιρεσω τους 2 φρονιμιτες που με βασανιζαν.και μετα ημουν ακομα χειροτερα.δεν ηθελα να το αναφερω αυτο ομως αν δε το πιστευεις εχω και τα χαρτια ως αποδεικτικο.
τελος παντων,συγνωμη φιλε μου...και λυπαμαι που εβγαλες αυτο το συμπερασμα για μενα.