Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat
...παρακαλω να με συγχωρεσετε για τους φτωχους μου μαθηματικους υπολογισμους....
...το οτι εχω Βαραντερο ειναι μια επιπλεον αποδειξη του οτι ειμαι θυμα τους και οχι κανενας κακοπροαιρετος αντιδραστικος...
|
Φίλε Γιώργο ο καθένας με την τρέλα του και το μηχανάκι για πολλούς εδώ μέσα είναι τρέλα και δεν είναι ωραίο να "προσγειώνουμε" κάποιον που θέλει να μοιραστεί την χαρά του μαζί μας.
Από όσο έχω διαβάσει έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα σε ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχω φίλους που μας θεωρούν στην κυριολεξία τρελούς που καβαλάμε 2 ρόδες (όποιες και να είναι αυτές) για να κάνουμε 2-3-5 10 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί π.χ δεν πέρνουμε το αεροπλάνο να κατεβούμε στο Μιλάνο να νοικιάσουμε ένα αυτοκίνητο και να γυρίσουμε τις Άλπεις με τις βαλίτσες μας στο πορτμπαγκάζ, χωρίς αδιάβροχα, κράνη και άλλα όμορφα.
Και μόνο το στήσιμο των ανταλλακτικών δείχνει το πως προσεγγίζει το θέμα ο Νίκος, όλα τα άλλα είναι για να χάνουμε την ώρα μας στο πληκτρολόγιο.
Τα υπόλοιπα περί Varadero είναι για να κάνουμε την πλάκα μας και να αλληλοπειραχτούμε μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς.