View Single Post
Παλιό 07-04-2009, 09:46
zitsos Ο/Η zitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Δηλεσι
Μoto: μα φυσικα bmw gs 1200
Προεπιλογή Απάντηση: Εκμετάλλευση του Καφέ... Τέλος!

Λοιπόν μου ήρθε και εμένα αυτο το μελι και το έσχισα γιατί δεν συμφωνώ ΚΑΘΌΛΟΥ!!! Πρώτον δεν έχω καφετερία για να μην παρεξηγηθώ δεύτερον να πάρουμε τα πεάγματα απο την αρχή....
Η αρχη είναι πολαπλή σύγκρηση που κάνουνε με εξοτερικό επηδη έχω πάει πολές φορές ιταλία να υπένθημήσω ότι εκει ο μεσος ώριος χρόνος καφέ είναι τα 7 λεπτά γιαυτό πίνουνε και μονο εσπρεσο και είναι τοσο μικρός και καπουτσίνο η κουλτουρα του καφέ είναι τελείος διαφορετική απο εδώ εκει τον καφέ τον πινουνε στο ποδι και να πάμε στα εδώ που εδώ θέλεις το νεράκι σου θέλεις το γκομενάκι να σου σερβίρεις θέλεις το ωραίο περηβάλον και να ακούσεις και την μουσικούλα σου το νεράκι σου το μπισκοτάκι σου και να κοντοκαθήσεις για να ποιεις την φραπεδιά σου θέλεις ένα δυοράκι το λιγοτερο να μην πώ παραπάνω σκεφτίτε λοιπον ότι σε αυτό το δυοράκι εση το κάνεις 4ωρό εχουμε λοιπόν το μεροκάματο του dj to μεροκάματο της σερβιτόρας το μεροκάματο του μπουφετζή το ενοικιο του μαγαζιου το ενικιου της νομαρχίας τα χρηματα για τα διακοσμηση που απολαμβάνεις και βάλε φως νερο καβα και το τυχόν κερδος που θα βγάλει ο μαγαζάτορας αν εσυ δώσεις 4 ευρό για έναν καφέ και κάτσεις 4 ωρές ....!
Λοιπόν για μην σας ζαλήζω και γίνουμε κουραστικός δεν λέω ότι δεν βγάζουνε πρέπει να καταλάβουμε ότι εδώ στην ελλάδάρα μας νοικιάζουμε την καρέκλα που καθόμαστε και δεν πληρώνουμε τον καφέ που πίνουμε -γιαυτό σε πλαστικο κάνει ποιο φτινά-αλλα είναι δικια μας επιλογή να επηλέξουμε που θα πάμε και που θα καταλήξουμε και αντή να βάζουμε μελι ξύπνα και βγές στους δρόμους για να σώσεις τα παιδιά σου γράφουν αντε μην πώ τι ......για τον καφέ!!!!
Reply With Quote