View Single Post
Παλιό 12-10-2010, 21:53
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Οι έλληνες αστυνομικοί σέβονται τον ΚΟΚ;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα το δικαιολογούσες εάν αυτός λόγο της υπερβολικής του ταχύτητας, έχανε τον έλεγχο και έπεφτε στο οχημά σου ενώ εσύ είχες ήδη προσπάθησες να τον διευκολύνεις σε ένα δρόμο που κινούνταν και άλλα οχήματα; Ενώ το αποτέλεσμα πέρα από τις υλικές ζημιές συνοδευόταν και με μικρό κάταγμα σου;
θα τον δικαιολογούσα εφόσον υπήρχε λόγος σοβαρός....Τραβάνε μεγάλο λούκι για να κάνουν τη δουλειά τους σωστά...τα λάθη δικαιολογούνται έστω και με ένα κάταγμά μου . Βέβαια δεν γνωρίζω εάν είναι ασφαλισμένα τα οχήματά τους και τί θα έχω λαμβάνειν ως αποζημίωση...
Το ερώτημα βέβαια είναι εάν είναι εκπαιδευμένοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Ξαφνικά στη Κηφισίας μου κολλάνε πίσω μου 2 της ΔΙΑΣ που με χειρονομίες και φωνές μου λένε να αλλάξω λωρίδα, πραγματικά με τρόμαξαν γιατί εμφανίστηκαν από το πουθενά. Αφού τους κάνω χειρονομίες (όχι άσεμνες) για το γεγονός ότι με τρόμαξαν με τις φωνές τους, βλέπω από το καθρέφτη ένα ΤΑΧΙ να τρέχει....έκανα αμέσως δεξιά και εκεί που είχα τρελλά νεύρα και θα έβριζα και τον ταξιτζή για το τρόπο που γινόταν η συνοδεία είδα μια κυρία στο πίσω κάθισμα και ένα ζευγάρι παιδικά ματάκια να με κοιτάνε με απορία και λύπη......με κάρφωσε στη καρδιά το βλέμμα του μικρού.......
Δεν έχω πάρει μαθήματα συνοδείας αλλά το να τρομάζεις τους άλλους οδηγούς ενώ κάνεις διακομιδή ασθενούς δεν μου φαίνεται σωστό...και βέβαια δεν με πείθει κανείς ότι τους έχουν διδάξει να κάνουν αυτό που πρέπει με ασφάλεια για τους ίδιους, τον ασθενή αλλά και τους τριγύρω...
Reply With Quote