Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Αυτός ο μηχανικός λοιπόν πρέπει να είναι λίρα εκατό για το συνεργείο. Αραγε είναι ο μοναδικός και όλοι οι άλλοι είναι σκιντζήδες; Τόσο μεγάλη είναι η απαγοητευση που πήραμε από τους υπολοίπους ώστε ο συγκεκριμένος να είναι "θεός"; Μήπως πρέπει λίγο να προσέχουμε για να έχουμε; 
|
Παναγιώτη δεν μπορώ να τον κρίνω στην δουλειά του μια και έκανα σέρβις και δεν έιχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα που ήθελε ειδικό χειρισμό. Το διαφορετικό ήταν ότι αφιέρωσε χρόνο για να μου πει 2 πραγματάκια που θέλουν προσοχή και γενικά τι προβληματάκια είχε ή μπορεί να έχει η μηχανή.
Έχω πάει σε τρία διαφορετικά συνεργεία, η Μ&S είναι το τέταρτο, παράπονα είχα μόνο από ένα, στα άλλα δύο το μόνο πρόβλημα ήταν ότι δεν έβρισκα ένα άνθρωπο να μου πει 2 πράγματα για το πως είναι το μηχανάκι και αν έβρισκα οι απαντήσεις ήταν του στυλ "όλα καλά' και ανάθεμα αν καταλάβαιναν ποιό είναι το μηχανάκι μου.
Δεν τους κατηγορώ αν έχουν 20 μηχανάκια την μέρα δεν μπορούν να ασχολούνται με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά από την άλλη και εμείς έχουμε το δικαίωμα να ψάχνουμε το καλύτερο.