Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis
Πάντως εγώ πλοίαρχε όταν βλέπω τέτοιες μηχανές χαζεύω. Ομολογώ οτι μου φαίνονται ακόμα πιο δύσκολες από τις σημερινές! Με την ευκαιρία "εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει" δε μας λες και τι δουλειά έχει το γρανάζι στον μπροστινό τροχό, απέναντι από το ταμπούρο;;; και ο λεβιές δίπλα από το ντεπόζιτο της βενζίνης είναι οι.. ταχύτητες;; 
|
Επειδή γιατρέ δεν έχω πρόχειρη τη δικιά μου Motosacoshe για να τη φωτογραφίσω καλύτερα, σου βρήκα μια πιο "επεξηγηματική" φωτογραφία, ακόμη ενός γραναζιού που υπάρχει στο μπροστινό της και καταλήγει μέσω μιας ντίζας αν διακρίνω καλά στο κοντέρ της.
Αν εννοείς στο οδήγημα, μα προφανώς είναι πιο δύσκολες από τις σημερινές, αυτό θα πει πρόοδος! Δεν στρίβουν, δεν φρενάρουν, δεν έχουν φώτα, χάνουν λάδια από παντού, ζεματάνε (όχι όσο η F650GS!) το κιβώτιο με τα εργαλεία θεωρείται απαραίτητο αν πας μακρύτερα από τη Χαλκίδα ας πούμε, τα χέρια σου και τα πόδια σου μουδιάζουν από τους κραδασμούς και ο αέρας σου έρχεται κατάφατσα!
Η τεχνολογία τους όμως, αν και εκπλήσσει μερικές φορές, είναι απλούστατη, στο δρόμο μπορείς να τους φτιάξεις σχεδόν τα πάντα.
Το λεβιεδάκι, δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο εκτός από αυτό που είπες.