View Single Post
Παλιό 15-10-2010, 12:30
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Οι έλληνες αστυνομικοί σέβονται τον ΚΟΚ;

Καλημέρα σε όλους. Ναι είναι μεγάλο θέμα η παραβίαση του κοκ από τα σώματα ασφαλείας (κ όχι μόνο της αστυνομίας). Εγώ θα ήθελα σε αυτό το θέμα να προσθέσω κ ένα αλλο στη συζήτηση. Έχει δικαίωμα ο τροχονόμος να προτρέπει οδηγούς να παραβαίνουν τον κ.ο.κ. κατ εξακολούθηση κ μάλιστα χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος? Τι εννοώ? Τους τροχονόμους που κάνουν κουμάντο στους θεατές (δεν έχει σημασία ποιας ομάδας) του Ολυμπιακού, να παρκάρουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ κ δημιουργώντας ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ συνθήκες επί της λεωφόρου κηφισού και μάλιστα στον κλάδο εξόδου από το ΣΕΦ. είναι άκρως επικίνδυνο και παράνομο καταρχάς και σε δεύτερη μοίρα βάζω το συγκοινωνιακό κομμάτι. Δηλαδή τις προάλλες είχε κολλήσει ένα απορριμματοφόρο στον κλάδο εξόδου του ΣΕΦ γιατι είχαν παρκάρει δεξιά αριστερά οχήματα πολύ στενά. Μετά από κανένα 10 λεπτο κ με τη βοήθειά μας κατάφερε ο άνθρωπος να απεγκλωβιστεί. Δηλαδή αν ήταν καμια νταλικα τι θα γινόταν? θα περιμέναμε πότε θα τελείωνε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός κ θα έτρωγε το βρώμικό του ο τύπος μέχρι να γυρίσει στο αυτοκίνητό του? δεν φταίει όμως αυτός γιατί ο τροχονόμος του υπέδειξε που να παρκάρει. Αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Αν εγώ τρακάρω με τη μηχανή πάνω σε ένα από αυτά τα οχήματα τι γινεταί? κ το θέμα είναι όχι ποιος θα πληρώσει αλλά αν θα είμαι αρτιμελής.
Reply With Quote