View Single Post
Παλιό 16-10-2010, 10:03
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 1200GS

Επανέρχομαι μετά από καιρό, για ήθελα να έχω μια πιο σφαιρική εικόνα της απόδοσης των καινούργιων ελαστικών.
Τελικά έβαλα τα Metzeler από κατάστημα της Λ. Αλεξάνδρας, που έκανε καλύτερη τιμή από την τότε ενδιαφέρουσα προσφορά που είχε βρει το forum από κατάστημα αν θυμάμαι καλά στην Μιχαλακοπούλου. Με ίδια ποιότητα παροχής υπηρεσιών πιστεύω. Από τον Απρίλιο έχω κάνει 8,000 χλμ. Το λάστιχο στην αρχή άψογο, τώρα όμως αρχίζει να γλιστράει αλλά και να σπινάρει (δυστυχώς η μηχανή δεν έχει το antispinning), παρ΄ όλο που στα 50 μου δεν έχω πλέον πολύ απότομο χέρι στο γκάζι. Οι διαδρομές μου είναι σχεδόν αποκλειστικά πόλης με λίγες εκδρομές προς Επίδαυρο και αυτές πάντα μόνος.
Επίσης συγχαρητήρια στο forum για τις οικονομικές συμφωνίες που κάνει προς όφελος των μελών. Αναφέρομαι στην συμφωνία με την Motion n Style. Θα πάω και εγώ εκεί επηρεασμένος και από τα σχόλια των συμforumιτών (σαν στρουμφάκια δεν ακούγεται?), για τον εκεί Θανάση και το επίπεδο εξυπηρέτησης, παρ΄ όλο που δεν έχω βασικά παράπονα από το συνεργείο μου στον Γέρακα. Σε αυτό που έχω παράπονο από την BMW γενικά, είναι η τόσο οργανωμένη ΄ληστεία΄, που μας κάνει μέσω τιμών εργατοωρών αλλά και ανταλλακτικών. Βρίσκω τις προσφορά της εταιρείας λογική, όχι μόνον ένεκα της οικονομικής κρίσεως αλλά και πιο ΄τίμια΄, ούτως ή άλλως.
Reply With Quote