View Single Post
Παλιό 16-10-2010, 18:32
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΉ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗΣ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟ ΟΔΗΓΟ.........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τη προυποθεση οτι μιλαμε για αρχαριο, αλλα οχι ασχετο με τα δικυκλα, και σχετικα ωριμο ανθρωπο, πιστευω οτι το Honda CBF600 ειναι εκπληκτικη μοτοσυκλετα!

Χαμηλη και με ελαφρια αισθηση, ζωηρη αλλα γραμμικη χωρις να τρομαζει. Ανετη για οδηγο και επιβατη, μπορει να παρει και μερικα μπαγκαζια..
Φυσικα ειναι απο τις πλεον αξιοπιστες και διατηρει καλη τιμη μεταπωλησης.
Ακομη, προτεινω για οποιαδηποτε μοτοσυκλετα την εκδοση ΜΕ ABS!! Ειναι σπουδαια εφευρεση. Ημουν και εγω απο αυτους που τους φαινοταν τζαμπα λεφτα και οτι εγω ξερω αν χειριζομαι επαρκως τα φρενα κλπ.... Ε λοιπον αλλα γνωμη 180 μοιρες. Δεν υπαρχει περιπτωση η επομενη μου μοτο να μην εχει ABS!!!

Επαναλαμβανω οτι συζητω για εναν ανθρωπο που οδηγει εστω καποιο σκουτερ ή παπακι και δεν πιανει πρωτη φορα στα χερια του δικυκλο!

Συμφωνώ! ήταν η πρώτη μου μηχανή, η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν με ποδήλατο.
Για να μην περιοριστούμε στο Honda CBF, νομίζω ότι κάθε μηχανή με καλή καμπύλη ροπής είναι ότι πρέπει για αρχάριο. Να έχεις το γκαζάκι γλυκά, να γνωριστείς με τη μηχανή, και σιγά σιγά να μάθεις. Μην ξεχνάμε ότι η μηχανή οδηγείται με το μυαλό. Οποιος δεν έχει, δε χρειάζεται 150 άλογα για να σκοτωθεί, αρκεί ένα 50άρι παπί. Οπωσδήποτε ABS. Και σε τελική να του ταιριάζει και στο σωματότυπο, να την πατάει ρε αδερφέ! Οχι να ψάχνει τα πεζοδρόμια στα κόκκινα!
Reply With Quote