View Single Post
Παλιό 17-10-2010, 19:49
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: Επίσημη ανακοίνωση της BMW Hellas - Meeting 17/10/2010 !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Epsime Εμφάνιση μηνυμάτων

Ήμουν και εγώ στο κότερο!!!!

Χάρηκα για την γνωριμία παιδιά!!!!
Kι εγώ επίσης..κι ως γνήσιος Ελλην μοτοσυκλετιστής, βαρέθηκα με πλήρη φόρτο (όπως μας ζητήθηκε) να περιμένω στην ουρά για να (ξανα)γραφτώ ώστε να περάσω από την γραμματεία για να πάρω μέρος στα test rides.
Μου την έδωσε εκεί που περίμενα, είχα βγάλει και τη μπέμπελη και λέω τι μας περάσανε ρε, για λιγουράκια που περιμένουμε για συσσίτιο? Κι στο τέλος τέλος μηχανή έχω και μάλιστα @αμιστερή.
.Κι άμα δεν έχει κανα HP2 τι να περιμένω να οδηγήσω το νέο 1200 λες και θα πάθω καμμιά πλάκα άμα το πάρω στα χέρια πίσω από τον υπεύθυνο?
Παίρνω τη Βασούλα και της λέω δεν γράφομαι πουθενά...Κι όπως φεύγουμε με τη μηχανή, δίπλα από την είσοδο βλέπω ένα χωματόδρομο κι αρχίζουμε κι ανεβαίνουμε..Δεν πάνε παραπέρα λέω, off road κάνω και μόνος μου...
XR170948.jpg

Κάναμε κάμποση βόλτα, λασπώσαμε μπότες-μηχανή και γυρνάμε πάλι πίσω μεσω ranch πάλι, κι εκεί που διασταυρώνουμε μια ομάδα που έφευγε, λέω δε μπαίνω κι εγώ μεσα? Και κάναμε κι ένα Adventure on road....Με λίγο φόβο βέβαια μη μας μετρήσουν
XR170973.jpg
XR170985.jpg
Κάναμε μια ωραία βόλτα μέσα από κάτι χωριά εκεί γύρω και όταν γυρίσαμε πίσω εγώ την έκανα για την επιστροφή μέσω ενός καλού ψητοπωλείου στην Κινέτα γιατί μας είχε κόψει και ολίγον η πείνα...
Ηταν μια ωραία Κυριακή εν κατακλείδι.. Πάντα τέτοια.
Reply With Quote