View Single Post
Παλιό 17-10-2010, 23:15
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά όμως να δείτε που το αξίζουμε όλο αυτό που πάθαμε και θα συνεχίσουμε να παθαίνουμε. Έρχονται οι δημοτικές εκλογές και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν το πιστεύω, θα υπάρξει πάλι αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων, θα υπάρξουν πάλι εντάσεις μεταξύ των πολιτών για το ποιος είναι καλύτερος και ποιός είπε τα περισσότερα ψέματα, αντί να καθήσουν σπίτια τους, να πάνε μιαν εκδρομή ή να κάνουν κάτι άλλο βρε αδερφέ.

Μην τους δίνετε αξία, γράψτε τους όπως μας έγραψαν. Ανησυχούν μόνο όταν τρίζει το καρεκλάκι που κάθονται. Όσο πιό πολύ τρίζει τόσο πιο πολύ ανησυχούν.
Φίλε μου, σέβομαι την γνώμη σου, αλλά νομίζω ότι η αποχή, γιατί αυτό καταλαβαίνω ότι λες, δεν είναι λύση. Και θα σου πω το γιατί κατά εμένα.
1ον. Πιστεύω ότι οι δημοτικές εκλογές είναι κάτι άλλο από τις βουλευτικές. Και ένας σωστός άνθρωπος θα βοηθήσει, στο επίπεδο που μπορεί, τον τόπο του.
2ον. Ξέρουμε καλά ότι η δημοκρατία είναι το μόνο πολίτευμα, η ποιότητα του οποίου αντικατοπτρίζει επακριβώς την ποιότητα των πολιτών. Στις τυραννίδες, μοναρχίες, δεν υπάρχει τέτοια άμεση σχέση.
Το παραπάνω το πετυχένεις μόνο με την συμμετοχή. Με την αποχή αφήνεις την τύχη σου σε κάποιον θλιβερό, και δεν είσαι ενεργός πολίτης. Έτσι πιστεύω. Οπότε κατά την γνώμη μου συμμετοχή, σε ότι σου κάνει κλικ, μπας κ αλλάξει κάτι.

Απόσπασμα:
Ένας αγανακτισμένος και πολύ θυμωμένος πολίτης
Είμαι πραγματικά και εγω πολύ θυμωμένος.
Reply With Quote