18-10-2010, 00:02
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
|
|
Πλάκα - Σπιναλόγκα Λασιθίου
Κυριακή, κλασική μέρα εκδρομής... Κι εκεί που το Σάββατο είχα στείλει μήνυμα στους Ηρακλειώτες από το φόρουμ που ξέρω για να κανονίσουμε κάτι τσουπ πέφτει η πρόταση από κάτι φιλαράκια: Πλάκα και Σπιναλόγκα! Μμμμ, ενδιαφέρον και επίκαιρο μιας και εκεί διαδραματίζεται η ιστορία του βιβλίου και της πολύ πετυχημένης (όπως φαίνεται) τηλεοπτικής σειράς "Το Νησί".
Κανονίζουμε λοιπόν αναχώρηση για την επομένη στις 11 το πρωί.
Αλλά ας δούμε μαζί λίγες φωτογραφίες...
Έτοιμος προς αναχώρηση..
Μαζευτήκαμε 6 μηχανές: εγώ με το F800GS, ο (δικός μας) TAKIS04 με F800GS, ο Μιχάλης με CB1300, ο Σταύρος διπλός με CB600F, ο Μανώλης διπλός με V-Strom και ο Σταύρος διπλός με V-Strom.
Ο καιρός καλοκαιρινός με λίγα συννεφάκια και πολύ ζέστη (27 βαθμοί).
Το θέμα είναι πως κάποιοι άργησαν λίγο να ξυπνήσουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε τελικά 12 παρά 10... Let's Hit the Road Baby!!
Φτάσαμε στην Πλάκα μετά από καμιά ωρίτσα (πολύ) χαλαρής βόλτας με στάσεις για τους καπνίζοντες. Ο Τάκης έπρεπε να είναι Ηράκλειο στις 3 και έτσι αποφασίζουμε να κάτσουμε εγώ (που έχω επισκεφτεί το νησί) κι αυτός για καφεδάκι και να πάνε τα υπόλοιπα παιδιά να το δούνε. Η φωτογραφική πήγε στο Μιχάλη που έβγαλε ούτε λίγο ούτε πολύ 170 (εκατόν εβδομήντα) φωτογραφίες... Από αυτές διάλεξα λίγες και σας τις παρουσιάζω.
Ο Τάκης έφυγε, τα παιδιά γύρισαν και πριν πάμε στον Άγιο Νικόλαο για φαγητό σ'ένα καταπληκτικό μεζεδοπωλείο είδαμε το κολοβό RT!! 
Μετά το φαγητό ακολούθησε καφεδάκι και κατά τις 7:30 την κάναμε σιγά σιγά για Ηράκλειο. Ήταν μια όμορφη Κυριακή και ελπίζω η αρχή μιας σειράς μοτοσυκλετιστικών εξορμήσεων στην Κρήτη.
|