View Single Post
Παλιό 19-10-2010, 17:41
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από L3f Εμφάνιση μηνυμάτων
θα πει κανεις την γνωμη του για αυτο το φτερακι την αποδοση του αν κραταει τα νερα ολα??εγω εχο το carbon ηδη πανω στην μοτο μου να το παρω η οχι??
Από το καρμπον τι διαφορά μπορεί να έχει? Αν είσαι ικανοποιημένος από το δικό σου θα είσαι και με αυτό, δεν έχει διαφορά στην λειτουργία του. Λογικά θα είναι και καλύτερο χωρίς κραδασμούς.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά...... γιατί θα τρελαθώ με εσάς..... κάνει δουλειά το φτερό ή δεν κάνει???

Κι όταν λέμε αν κάνει δουλειά... εννοούμε... οταν βρέχει και γενικά όταν είναι βρεγμένος ο δρόμος.... χειμώνα... ΔΕΝ εννοούμε 15αύγουστο περάσαμε απ' το δρόμο του σπιτιού μας και ο απέναντι είχε πλύνει τ'αυτοκίνητο του!!!

Πείτε μας λοιπόν εσείς που το έχετε βάλει.... Αυτές τις μέρες... έκανε δουλειά???

Όλα τα κρατάει μόνο το σκουτεράκι.
Ισχύει ότι γράφει ο aeriko, αλλά με ποιο απλά λόγια το χάλι που γινόσουνα δεν υφίσταστε με τίποτα. μια σταγόνα μπορεί και να πεταχτεί αλλά μέχρι εκεί.

Όπως έχω ξανά γράψει τι έχω δοκιμάσει μόνο σε δρόμο που έτρεχαν πολλά νερά αλλά για πολλά μέτρα μπαίνοντας μέσα σκόπιμα όπου δεν μου ήρθε ούτε σταγόνα, δεν έχω βγει μετά από βροχή που είναι όλα μούσκεμα και να τρέχω ώστε να ξέρω, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καλύτερη δουλειά από το τίποτα.