View Single Post
Παλιό 19-10-2010, 18:35
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πόσο πολύ θα μας κλέβουν οι εταιρίες

Φιλοι, το εχω πει πολλες φορες, ρουλεμαν οιονδηποτε τυπου, τσιμουχες οιονδηποτε τυπου, βιδες κ.α. ψιλοπραγματα τα παιρνουμε απο το ελευθερο εμποριο σε αναγνωρισμενες μαρκες!!
Φιλος απο Πατρα, πριν 6 μηνες, μου ζητησε να παω να του παρω ρουλεμαν και τσιμουχες στεγανοποιησης της πισω γραναζιερας και των τροχων του Βαραντερο, ητοι 4 ρουλεμαν και μια τσιμουχα!! Με παρακαλεσε να ειναι τα γνησια για να ''μην γινει λαθος''!!!
Μιας και στο σερβις μανουαλ αναγραφονται τα νουμερα και οι διαστασεις των ρουλεμαν και των τσιμουχων λεω ''δεν τα γραφω καπου να τα εχω μαζι μου μπας και μου ζητησουν κανα εξωφρενικο ποσο?'' οπως κι εκανα!!!
Πηγα στην αντιπροσωπεια η οποια για τα 4 ρουλεμαν και την μια τσιμουχα μου ζητησαν 235ε(!!!!!!!!!!). Ζητησα καρεκλα να κατσω και νερο να πιω για την σκοτοδινη!!!!!!! Οταν βρηκα τα λογια μου ρωταω τι μαρκα ρουλεμαν ειναι αυτα και τι η τσιμουχα...και μου λενε koyo!!!!
Παιρνω τα ποδαρακια μου και περναω απεναντι την Καβαλας σε εναν παραδρομο ονοματι Σερρων στον αριθμο 87 σε ενα μαυριδερο μαγαζι που πουλαει ρουλεμαν και τσιμουχες και τον οποιο ξερω απο το 1980!!! Του λεω ''Κε Παναγιωτοπουλε θελω αυτα........τα εχεις? και ποσο κανουν?'' απαντηση ''ναι ψιλέ τα εχω και κανουν.......67ε σε SKF και 75e σε KOYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για οσους ενδιαφερονται τωρα ¨η μελλοντικα '' Αφοι Παναγιωτοπουλοι, Σερρων 87 τηλ. 2105141986'' ειναι ο πρωτος παραλληλος δρομος στην Καβαλας (στα δεξια) οπως την ανεβαινουμε για Κορινθο στο υψος περιπου του Σαρακακη!

Συμβουλη: προτιματε τα γιαπωνεζικα (ΚΟΥΟ, ΝSK) διοτι ειναι made in Japan παντα και μεχρι σημερα, ενω τα SKF, FAG σαν made in sweden/germany πεθαναν (εκλεισαν τα εργοστασια εκει) και ειναι, στην καλυτερη των περιπτωσεων made in brasil!!
Reply With Quote