View Single Post
Παλιό 21-10-2010, 11:26
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα!

Το επόμενο πρωί (Σάββατο), ετοιμαστήκαμε γιά να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.

Ο καιρός ήταν απειλητικός, αλλά ευτυχώς όταν ξεκινήσαμε, δεν έβρεχε.

Πήραμε τον δρόμο από Καλαμπάκα πρός Παναγιά, γιά να βγούμε Εγνατία. Όταν βγήκαμε στην Εγνατία οδό, ξεκίνησε μία μικρή ψιχάλα, κάναμε αμέσως δεξιά κ φορέσαμε (ευτυχώς άμεσα) τα αδιάβροχά μας. Η ψιχάλα γρήγορα έγινε βροχή κ στο ύψος του Μέτσοβου έγινε καταιγίδα. Ήταν τόσο το νερό που κάποια στιγμή φοβήθηκα, έστω κι άν πηγαίναμε πολύ σιγά μην υδρολισθήσουν οι μοτό από το νερό που μάζεψε ο δρόμος. Ευτυχώς η μπόρα πέρασε στα επόμενα χιλιόμετρα κ μπήκαμε στα Ιωάννινα, με τον καιρό να έχει καλυτερέψει!

Την ώρα που παρκάριζα την μοτό στά Ιωάννινα γιά να πάμε με τον Μάριο γιά καφεδάκι, έρχεται δίπλα μου ένας τύπος κ αρχίζει να μου μιλάει στα Σουηδικά... Λέω...ορίστε? κ μου λέει ότι είδε ένα Σουηδικό αυτοκόλλητο πού είχα στην βαλίτσα μου, κ νόμισε πως ήμουν από την Σουηδία... Αφού καλημεριστήκαμε κ στα Ελληνικά, πήγαμε με τον Μάριο να πιουμε τον καφέ μας κ να πάρουμε μία ανάσα, γιατί είχαμε να κατέβουμε κ την Ιονία οδό γιά να φτάσουμε σπίτια μας!

Θέλω κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Μάριο, γιά την ιδέα του γι' αυτή την εκδρομή-απόδραση από την καθημερινότητα-γιά την παρέα του, κ γιά το γέλιο που ρίξαμε σε όλη την εκδρομή. Τώρα απεργαζόμαστε σχέδια γιά την επόμενη...

Jefe
Reply With Quote